Pieejams ierobežots skaits papildu biļešu uz Eda Šīrana koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

Kopš pagājušās nedēļas nogales “Biļešu serviss” tīklā vairs nav pieejamas biļetes uz Eda Šīrana koncertu, kas 12. jūlijā notiks Rīgā, Lucavsalā.

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, pasākuma organizatoriem izdevās vienoties ar mākslinieka menedžmentu par ierobežota skaita papildu biļešu nonākšanu pārdošanā. Tādējādi no ceturtdienas, 16. maija, www.bilesuserviss.lv būs nopērkamas 1000 biļešu A zonā (vistuvāk skatuvei) un 3000 biļešu B zonā (mazliet tālāk no skatuves). To cena attiecīgi €79 un €69. Ar teritorijas zonējumu varat iepazīties šeit.

Līdz ar to šī būs pēdējā iespēja iegādāties biļetes uz šīs vasaras vērienīgāko koncertu Latvijā.

Vienlaikus koncerta rīkotāji vērš uzmanību uz Eda Šīrana un Džastina Bībera jaunāko kopdarbu "I Don’t Care", kas klajā nāca 10. maijā un vienā mirklī uztraucies pasaules topu virsotnēs. 

Kā zināms, šī nebūt nav pirmā popmūziķa Bībera un dziesminieka Šīrana sadarbība. 2016. gadā par ASV gada hitu kļuva Džastina izpildītā "Love Yourself", kuras sacerēšanā piedalījās Eds. Tāpat Šīrans piedalījās Bībera un Major Laser kompozīcijas Cold Water tapšanā.

Kopumā Edam Šīranam un Džastinam Bīberam ir 77 dziesmas, kas iekļuvušas britu topa četrdesmitniekā un līdz ar I Don’t Care panākumiem pievienosies jau 78.

Jāuzsver, ka 12.jūlijā Lucavsalā koncerta jēdziens tiks paplašināts līdz īsta festivāla robežām, jo vēl pirms Eda Šīrana uzstāsies talantīgais britu dziesminieks Džeimss Bejs (Hold Back the River, Let It Go, Scars, If You Ever Want To Be In Love, Best Fake Smile) un zviedru popsensācija Zāra Lāšone (Symphony, Lush Life, Uncover, Never Forget You, Ain't My Fault, I Would Like, So Good, This One's for You, Ruin My Life). Iespējams, ka viņiem pievienosies vēl kāds mūziķis vai grupa, taču tas kļūs zināms tuvāk koncerta dienai.

Foto: Eds Šīrans Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu