Nikolajs Puzikovs par "Carousel" Eirovīzijas dziesmu: “Nav manā gaumē"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Izraēlas pilsētā Telavivā 16. maija vakarā sāksies Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā par iekļūšanu finālā ar dziesmu "That Night" sacentīsies Latviešu grupa "Carousel". TVNET sarunā ar dziedātāju Nikolaju Puzikovu noskaidroja, ka viņš vēl mūsu grupai visu to labāko, kaut arī šis nav viņa mīļākais mūzikas stils.

“Varbūt gluži nav manā gaumē, bet dziesma ir vienkārša un viegli uztverama. Es domāju, ka tā ir laba. Es ikdienā tādu mūziku neklausos, taču es domāju, ka starp visām dziesmām “Supernova 2019” finālā šī bija vislabākā, ko varēja izvēlēties.

Grūti prognozēt, cik tālu tiksim. Kad es saku, ka būs labi, ir slikti, bet kad saku, ka būs slikti, ir labi!

To jau jālemj balsotājiem. Domāju, ka būsim ne pašā virsotnē, bet cerams, ka ne pēdējā vietā. Gribētos teikt, ka finālā tiksim,” tā Puzikovs.

Kā ziņots, otrdienas vakarā notika 64. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls, kurā šī konkursa finālam tika izraudzītas 10 valstis, tai skaitā Igaunija, bet septiņu valstu kandidatūras finālam tika noraidītas.

No pirmā pusfināla dalībniecēm finālā iekļuva Austrālija, Baltkrievija, Čehija, Grieķija, Igaunija, Islande, Kipra, Sanmarīno, Serbija un Slovēnija. Igauniju šīgada Eirovīzijā pārstāv Zviedrijas dziedātājs Viktors Krons ar dziesmu "Storm".

Pirmajā pusfinālā tika atsijātas Beļģija, Gruzija, Melnkalne, Polija, Portugāle, Somija un Ungārija.

Konkursa fināls notiks sestdien, 18. maijā. Tajā piedalīsies abos pusfinālos izraudzītās 20 valstis, kā arī šīgada konkursa rīkotāja Izraēla un Eirovīzijas tā sauktais "Lielais piecnieks" - Lielbritānija, Francija, Itālija, Spānija un Vācija.

Pagājušajā gadā konkursā uzvarēja Izraēlas dziedātāja Neta Barzilaja, bet šogad valsti pārstāvēs 27 gadus vecais dziedātājs Kobi Marimi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu