Atminējums: noslēpumainais auto šajā mīklā ir divvietīgs Ford Mustang (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Rubrikā "Uzmini auto!" jauna mīkla. Šoreiz noslēpumainais auto ir tāds, kurš savulaik bija tikai ideja un par sērijveida modeli nekļuva.

Tas ir auto, kas tapis viņpus Atlantijas okeānam un citādās formās tiek uzskatīts par vienu no leģendārākajiem Amerikāņu automobiļiem, kuram turklāt vislabāk piestāv kārtīgs V8 benzīna motors, taču mūsdienās zem pārsega sastopams pat četru cilindru agregāts.

Mīklas atminējums:

Acīmredzot šī mīkla rubrikā Uzmini auto! bija patiesi ciets rieksts, jo vienīgais minējums, kas ierakstīts komentāros, nav precīzs.

Tas patiesībā ir viens no vairākiem divvietīgiem konceptautomobiļiem, ko Ford dizaineri radīja Mustang tapšanas sākuma posmā. Šādus divvietīgus auto kompānijā uzskatīja par lētāku atgriešanos pie modeļa Thunderbird saknēm, jo tobrīd auto jau bija kļuvis par salīdzinoši liela izmēra četrvietīgu auto.

Jāteic, ka Ford dizaineri pie idejas par divvietīgu Mustang atgriezās vairākkārt periodā starp oriģinālo Mustang 1 konceptauto un 1992.gada Mach III. Un tomēr, ja neskaita sacensībās izmantotos Mustang, kam izņemts aizmugurējais sēdeklis, ielas versijas ar divām sēdvietām tā arī nekad nav bijis

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu