Neskatoties uz aicinājumu to boikotēt, Madonna tomēr uzstāsies Eirovīzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Madonna

Neskatoties uz to, ka vairāki mūziķi un kultūras darbinieki aicinājuši boikotēt Eirovīzijas konkursu Telavivā, ņemot vērā Izraēlas politiku pret palestīniešiem, popdīva Madonna, kurai paredzēta uzstāšanās konkursa finālā 18. maijā paziņojusi, ka negrasās izdabāt kādu cilvēku politiskajiem uzskatiem. 

Atgādinām, ka boikotēt konkursu Izraēlā, bet pašu sarīkojumu pārcelt uz citu valsti, aicinājušas daudzas prominences - "Pink Floyd" mūziķis Rodžers Voterss, Pīters Gabriels u.c. Voterss aicinājis Madonnu atteikties no iecerētās uzstāšanās Eirovīzijā Izraēlā.

Madonna savukārt aģentūrai "Reuters" paziņoja, ka negrasās atcelt savu uzstāšanos, tiesa, vienlaikus viņa uzsvērusi, ka vienmēr iestāsies par cilvēktiesību ievērošanu. 

"Es nekad nepārstāšu nodarboties ar mūziku, un nepielāgošos kāda cita politiskajiem uzstādījumiem, vienlaikus es nekad nepārstāšu skaļi runāt par cilvēktiesībām, lai kur pasaulē tas būtu,"

viņa teikusi.

Viņa piebildusi, ka viņam ir sāpīgi dzirdēt par nevainīgu cilvēku upuriem minētajā reģionā.

Madonna ieplānojusi konkursa finālā izpildīt divas dziesmas. Viņas uzstāšanos finansē Izraēlas un Kanādas ebreju miljardieris Silvans Adamss, kuram šis prieks izmaksās 1,3 miljonus dolāru, vēsta laikraksts "Yedioth Ahronoth". 

Latviju Eirovīzijā šogad pārstāv duets "Carousel" ar dziesmu "That Night".

Foto: Aizkadru foto. Grupa "Carousel" gatavojas lielajam Eirovīzijas iznācienam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu