Mārtiņš Ķibilds nobažījies par sava šova nākotni (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pašmāju TV personība, kurš vada raidījumus “Atslēgas” un “Adreses” nepietiekamā finansējuma dēļ ir noraizējies par savu projektu nākotni, kaut arī tie ir skatītāju iemīļoti.

“Pirms 4 gadiem maijā te sākās “Adreses”, manā dzimtajā Saldū. Pirmā adrese pirmajā sērijā – Saldus Mūzikas un mākslas skola. Pakrūtē trīskārša kņudoņa – bērnības sentiments, lampu drudzis un liela, izlolota sapņu projekta sākums. Kopš tā laika izstāstītas jau 96 adreses 48 sērijās. Bet pakrūtē kņud joprojām. Nav rutīnas, ir nepārejošs prieks un aizrautība. Arī skatītājiem. Raidījuma reitinigi katrā jaunā sezonā pārsniedz iepriekšējo.

Kā būs nākamajā? Vispirms jāsaprot, vai un kad nākamā sezona vispār būs.

Latvijai jau tā ir vistrūcīgākie sabiedriskie mediji Baltijā, un šogad LTV satura budžets apgriezts vēl vairāk. Sabiedrības tiesības uz augstvērtīgu, neuzpērkamu informāciju joprojām jāaizstāv cīņā pret angažētu, diletantisku un intrigām pilnu valsts mediju politiku. Bet nu neko, cīnāmies,” sociālajos tīklos raksta Ķibilds.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mārtiņš Ķibilds (@martinskibilds) on

“Ja es būtu miljonāre, sponsorētu šo raidījumu. “Adreses” taču ir zelts.”, “Turu īkšķus, lai izdodas!”, “Tauta varētu samesties”, “Agrāk “Adresēs” bija interesantāk,” tā komentētāji.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu