Oficiāli apstiprināta Madonnas uzstāšanās Eirovīzijā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

ASV popzvaigzne Madonna parakstījusi līgumu par uzstāšanos Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Telavivā, izbeidzot ieilgušās neskaidrības par viņas uzstāšanos pēc viņai adresētajiem aicinājumiem pasākumu boikotēt.

"Tagad tas ir oficiāli," ceturtdien paziņoja Izraēlas sabiedriskā raidorganizācija KAN. "Šodien pēc dažām intensīvām dienām parakstīts līgums starp Madonnu un Eirovīzijas producentiem."

60 gadus vecā māksliniece otrdien paziņoja, ka ir apņēmības pilna sestdien uzstāties konkursa finālā.

Tomēr vēl līdz ceturtdienai Izraēlas mediji ziņoja, ka ar Madonnu joprojām nav noslēgts līgums.

Pēc Madonnas pārstāvju paziņojuma aprīlī par viņas uzstāšanos Eirovīzijā skaļus protestus izteica boikota, investīciju atsaukšanas un sankciju kustība (BDS), kas iestājas par ekonomiska spiediena vēršanu pret Izraēlu politikas dēļ, kādu tā īsteno pret palestīniešiem.

"Es nekad nepārstāšu nodarboties ar mūziku, un nepielāgošos kāda cita politiskajiem uzstādījumiem, vienlaikus es nekad nepārstāšu skaļi runāt par cilvēktiesībām, lai kur pasaulē tas būtu," viņa teikusi.

Viņa piebildusi, ka viņam ir sāpīgi dzirdēt par nevainīgu cilvēku upuriem minētajā reģionā.

Madonna ieplānojusi konkursa finālā izpildīt divas dziesmas. Viņas uzstāšanos finansē Izraēlas un Kanādas ebreju miljardieris Silvans Adamss, kuram šis prieks izmaksās 1,3 miljonus dolāru, vēsta laikraksts "Yedioth Ahronoth". 

Latviju Eirovīzijā šogad pārstāv duets "Carousel" ar dziesmu "That Night".

Foto: Aizkadru foto. Grupa "Carousel" gatavojas lielajam Eirovīzijas iznācienam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu