Hārtlijs: Spēli izšķīra viena atslēgas epizode (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs un Artis Ābols
Bobs Hārtlijs un Artis Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas un Čehijas spēli pasaules čempionātā Bratislavā izšķīra viena atslēgas epizode, kuras dēļ labi uzsāktais mačs latviešiem apgriezās kājām gaisā, uzskata vienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Latvijas hokeja izlase ceturtdien Bratislavā ar rezultātu 3:6 (2:0, 0:4, 1:2) piekāpās Čehijai. Pašmāju valstsvienības labā divus vārtus guva komandas kapteinis Lauris Dārziņš, kurš izcēlās arī ar vienu rezultatīvu piespēli, bet vēl viens precīzs metiens Mika Indraša kontā.

"Spēle bija mūsu rokās. Tās iznākumu izšķīra viena atslēgas epizode. Zinājām, ka pret šo pretinieku negūsim kaudzi vārtu. Bijām vadībā, vairākums labi strādāja, bet tad sekoja Māra Bičevska noraidījums līdz spēles beigām. Viņi guva vairākus vārtus, sajuta spēli un uzvarēja. Pretinieki bija pelnījuši uzvarēt," sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Hārtlijs.

Hārtlijs arī uzsvēra, ka Latvijas izlase spēlēja gudri un kontrolēja spēli, bet tad kāds (domāti tiesneši - aut.) "pavēra durvis".

"Apzināmies savu situāciju turnīra tabulā. Jāspēlē ar Krieviju, Zviedriju un Norvēģiju. Jāatrod veids, kā izcīnīt punktus. Jāturas visiem kopā. Šovakar pret čehiem laikam nebija lemts," pauda treneris.

Piektdiena Latvijas izlases hokejistiem ir brīva no spēlēm, bet izlase būšot Bratislavas hallē, aizvadīšot īsu sapulci, bet tad trenēšoties uz ledus.

Pēc šī zaudējuma Latvijas izlase attālinājusies no izredzēm iekļūt pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā.

Latvijas un Čehijas hokejistu starpā šī bija 13. spēle pasaules čempionātu un olimpisko spēļu ietvaros. Latviešiem čehus ne reizi nav izdevies pārspēt.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu