Čehijas izlases kapteinis Vorāčeks: Nogurdinājām latviešus un uzvarējām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jakubs Vorāčeks un Ronalds Ķēniņš
Jakubs Vorāčeks un Ronalds Ķēniņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Čehijas hokeja izlase pēc neveiksmīgā pasaules čempionāta spēles sākuma pret Latviju prata saņemties, nogurdināt pretinieku aktīvi slidojot, tāpēc arī izcīnīja uzvaru, žurnālistiem pēc spēles sacīja čehu komandas kapteinis Jakubs Vorāčeks.

Latvijas hokeja izlase ceturtdien pasaules čempionāta ceturtajā spēlē ar rezultātu 3:6 (2:0, 0:4, 1:2) piekāpās Čehijas valstsvienībai.

Latvijas izlases labā divus vārtus guva komandas kapteinis Lauris Dārziņš, bet vēl viens precīzs metiens Mika Indraša kontā.

Čehijas valstsvienībā divus vārtus guva Vorāčeks, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, bet pa reizei precīzi meta Jans Kovāržs, Filips Hroneks, Jakubs Vrāna un Dominiks Simons.

"Spēlējām ļoti labi, lieliski slidojām. Jā, pirmajā trešdaļā nonācām iedzinējos ar 0:2, bet tad parādījām savu spēku. Galvenais bija nenoraidīties. Daudz slidojām, nogurdinot latviešus. Domāju, ka tāpēc arī uzvarējām," pēc spraigā mača Latvijas žurnālistiem sacīja Vorāčeks.

Latvijas izlases ceturtdienas pretinieku kapteinis izcēla Mika Indrašā gūtos vārtus kā skaistākos no trim, kaut gan publikas acis noteikti daudz vairāk mieloja Laura Dārziņa pirmie vārti.

"Kopumā Latvija mūs nepārsteidza. Viņi vienkārši guva divus vārtus vairākumā, bet mēs nevarējām iemest. Tā spēlēs gadīsies. Pārvarējām šo kritumu un uzvarējām maču," sarunu pabeidza Vorāčeks.

Nākamo spēli pasaules čempionātā Latvija aizvadīs sestdien, kad tiksies ar spēcīgo Krievijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu