Liene Greifāne atklāj, par ko būs viņas jaunā filma (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju dziedātāja un režisore sociālajos tīklos saviem sekotājiem pavēstīja, ka strādā pie jaunas filmas, kurā piekrituši filmēties pieredzējuši krievu aktieri.

"Satraucoša ziņa man un tiem, kuriem rūp kā man iet. Kā jau jūs zināt, es vairākus mēnešus strādāju pie savas jaunās, 19.gs filmas, kurai nosaukums vēl nav izdomāts, taču filmas scenārijs rakstīs pēc Čehova stāsta "Poprigunya" motīviem.

Filmu īsti nevar nosaukt par ekranizāciju, jo, lasot šo stāstu, es iedziļinājos galvenajā stāsta problēmā, kas ir abu galveno aktieru attiecības mīlestības jomā un uzrakstīju to, ko var izlasīt caur rindiņām un sajust.

Šis būs ļoti intīms, ļoti patiess, ļoti dziļš stāsts tieši par šo sadzīves daļu abu varoņu dzīvē. Pats satraucošākais ir tas, ka aktieri Oļegs Rjazancevs un Jeļizaveta Bojarska, kurus es ļoti mīlu un cienu, jūsmoju, ir piekrituši filmēties manā jaunajā filmā. Tas ir ļoti, ļoti liels panākums, man kā jaunam režisoram tas ir milzīgs gods. Paldies Dievam, manam meistaram, veiksmei un sapnim, kurš atkal kļūst par realitāti," pavēstīja māksliniece.

"Sapņi piepildās, un vismaz režisūrā viss, ko ļoti gribu, piepildās. Ja ne mūzikā, tad vismaz kaut kur veicas," tā Greifāne.

Kā jau ziņots, pērnā gada augustā Latvijā pirmizrādi piedzīvoja viņas filma "Kto Ya?".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu