Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Līdz pēcpusdienai domāsi par darbu, pienākumiem. Nav izslēgts, ka iesāktais projekts izrādīsies daudz sarežģītāks, laikietilpīgāks nekā tu domāji. Dienas otrā puse solās būt daudz bezrūpīgāka.

VĒRSIS Ja arī otrajai pusītei paslīd, kāds asāks izteiciens tavā virzienā, neturi ļaunu prātu, mums katram reiz gadās būt šerpākā noskaņojumā. Izrunājies ar mīļoto, varbūt viņu nomāc psiholoģiskas nebūšanas.

DVĪŅI Domās pārcilāsi nedēļas laikā paveikto. Ja būsi gandarīts ar rezultātiem, tad neapšaubāmi ļausi sev pienācīgi atpūsties. Savukārt, pamanot kādas nepilnības, nekavējoties ģenerēsi idejas, kā tās novērst.

VĒZIS Mazāk uztraucies, ko par tevis darīto padomās citi. Atļaujies būt tu pats, neietekmējies no sabiedrībā valdošā viedokļa, ej savu ceļu. Zvaigznes šobrīd iesaka vairāk uzmanības veltīt garīgajai attīstībai.

LAUVA Panākt kopīgu valodu ar mājiniekiem var izrādīties grūtāk nekā tu domā. Tomēr, vieglāk kontaktu gūsi ar atvasītēm. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku sarežģījumus radīs greizsirdība, nevēlēšanās piekāpties.

JAUNAVA Mācēsi panākt līdzsvaru starp savām, tuvinieku vēlmēm un iespējām šīs vēlmes īstenot. Saskarsmē ar jaunāko paaudzi būsi draudzīgs, labprāt sniegsi dažādus padomus, dalīsies savā pieredzē.

SVARI Attiecībās ar mīļoto centies būt pacietīgāks un iejūtīgāks. Ja rodas domstarpības ar otro pusīti, neļauj vaļu emocijām, liec lietā sev piemītošo diplomātiju un centies nesaskaņas atrisināt sarunu ceļā.

SKORPIONS Sarunās ar līdzgaitniekiem izvairies no uzstājības un asās piezīmes paturi pie sevis. Šodien labāk jutīsies, atpūšoties vienatnē. Iespējams, sajutīsi pastiprinātāku interesi par ezoteriku.

STRĒLNIEKS Būsi oriģināls šā brīža izklaides plānos. Nav izslēgts, ka sagādāsi neatkārojamu atpūtu sev un tuviniekiem. Tikai esi apdomīgāks, ar grādīgajiem. Kādam Strēlniekam var uzrasties slepens pielūdzējs.

MEŽĀZIS Modīsies pacilātā noskaņojumā. Labais garastāvoklis mudinās tevi būt cilvēkos, ļauties mākslas, kultūras pasaules vilinājumam. Arī mīļotais cilvēks būs uz līdzīga viļņa, kas ļaus kopīgi baudīt brīvdienu.

ŪDENSVĪRS Nevēlēsies pakļauties citu norādēm, ieteikumiem. Tava rīcība var kļūt pārlieku stūrgalvīga, principiāla. Šis nav atbilstošākais brīdis, lai risinātu attiecību jautājumus vai uzsāktu kopdzīvi.

ZIVIS Kāds no Zivs zīmes pārstāvjiem būs nonācis dzīves krustcelēs un tagad būs jāpieņem samērā atbildīgs lēmums, ko darīt tālāk. Tu droši vari uzticēties intuīcijai. Sirdsbalss noteikti neļaus tev apmaldīties savā izvēlē.

SVĒTDIENA

AUNS Gribēsi uzturēt harmoniskas attiecības ar otro pusīti, būsi gatavs piekāpties, izdabāt partnera vēlmēm. Savā rīcībā būsi ne tikai neatlaidīgs, bet arīdzan kaislīgs, kas būs lieliska kombinācija panākumiem!

VĒRSIS Kāds Vērsis tikai tagad varēs ļauties pelnītais atpūtai. Tu skaidri zināsi, ko gribi un kas ir nepieciešams, lai kāroto īstenotu. Attiecībās ar mājiniekiem būsi iejūtīgs un pretimnākošs, jo īpaši pret atvasītēm.

DVĪŅI Tev piemitīs dzīvesprieks, veselīga humora izjūta, kas tikai veicinās līdzgaitnieku vēlmi būt līdzās, baudīt kopīgu izklaidi. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iepazīšanās iespējas.

VĒZIS Šodienas plāni var tikt pilnībā mainīti, taču tas nenozīmē, ka tiksi apdalīts ar izklaidi. Tieši pretēji, apstākļu sakritības rezultātā, vari nonākt ļoti jautrā, radošā kompānijā, kura spēs uzlabot tavu omu, iedvesmot.

LAUVA Neuztver apkārt notiekošo tik personiski. Centies atslābināties un uzkrāt spēkus jaunai darba nedēļai. Ja rodas laiks un iespējas, droši pievērsies sportiskām aktivitātēm, tas palīdzēs noņemt lieko spriedzi.

JAUNAVA Iespējami negaidīti viesi, kuri sev līdzi atnesīs labu omu, jautrību. Tu gan tā īsti nebūsi noskaņots ballītei, taču apstākļu iespaidā, ļausies plūsmai. Vakarā tevi var pārņemt filozofiskas pārdomas par dzīvi.

SVARI Vēlmes, noskaņojums var izrādīties mainīgs, tāpēc nesteidz pieņemt pirmo izklaides piedāvājumu, kurš nonāk tavā rīcība. Varbūt beigās, nolemsi, ka šobrīd prātīgāk laiku veltīt saimnieciskām lietām.

SKORPIONS Tevi var nomākt iekšējas pretrunas, psiholoģiski pārdzīvojumi. Lai noņemtu lieko spriedzi, būtu vēlams izrunāties ar uzticamu cilvēku, nekautrēties atklāt savu jūtīgo, ievainojamu pusi.

STRĒLNIEKS Var saasināties kāre pēc krāšņākām izjūtām, romantiskajiem piedzīvojumiem. Jo īpaši to var izjust Strēlnieki, kuri bauda brīva cilvēka statusu. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgām tēriņos.

MEŽĀZIS Pienākuma apziņa liks vispirms paveikt visus saimnieciskos darbus, pirms pievērsties kam jautrākam, bezrūpīgākam. Saskarsmē ar otro pusīti zvaigznes iesaka būt romantiskākam, emocionāli atraisītākam.

ŪDENSVĪRS Atbilstošs brīdis, lai veltītu laiku sev, savai ārienei. Kādam tas nozīmēs friziera, kosmetologa apmeklējumu, savukārt citam, sporta aktivitātes vai pievēršanos speciālai diētai. Galvenais, nekrīti galējībās!

ZIVIS Gribēsi iet vienā solī ar laiku, būt lietas kursā par notiekošo tehnoloģiskajā pasaulē. Sev vēlamo informāciju smelsies gan no interneta, gan komunikācijas ar līdzīgi domājošajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu