Piemērotākie dekori katrai zodiaka zīmei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nav noslēpums, ka mājas iekārtojums parasti ir veidots pamatojoties uz mājinieku personību, ikdienas rutīnu un ieradumiem. Mēdz uzskatīt, ka arī zodiaka zīme var  formēt cilvēku rakstura šķautnes un ietekmēt arī gaumi un prasības pat tādās jomās kā interjers. Amerikāņu aplikācija "Modsy" ir apkopojusi dekoru sarakstu, kas būtu piemērota katrai zodiaka zīmei.  

Auns

Šie ir izteikti līderi un nekad nebaidās atklāti pateikt visu, ko domā. Arī iekārtojot mājokli, šie uguns zīmes pārstāvji iekļaus jaunākās modes tendences un izcels tādus dizaina priekšmetus, kas viņiem patīk, pat tad, ja tie īsti neiederēsies kopējā interjerā. 

Dekoru izvēlē ļaujies sarkaniem vai vīna krāsas aksesuāriem, kurus kombinē ar neitrāliem pasteļtoņiem. 

Foto: Ikea/Publicitātes foto

Vērsis

Vērši mīl dārgas un elegantas lietas, tāpēc bieži vien šīs zīmes pārstāvjiem ir ārkārtīgi gaumīgi iekārtoti mājokļi, kas ir iekārtoti ar īpašu apdomu. Vērši savas mājas uztver par vietu, kur atgūt spēkus, tāpēc dekoru un arī kopējā interjera iekārtojumā tiecies pēc ērtībām. Izvēlies mīkstas segas, spilvenus vai ērtus atpūtas krēslus dārgakmeņu toņos.  

Foto: Anthropologie/Publicitātes foto

Dvīņi

Intelektuāļi Dvīņi mīl ielaisties garākās sarunās, ērti iekārtoties krēslā un klausīties sarunu biedros. Papildini savu sarunu un atpūtas zonu ar jaunu un krāsainu paklāju vai izmēģini dekorus melnbaltos toņos, kas kontrastēs ar pārējo interjeru. 

Foto: Anthropologie/Publicitātes foto

Vēzis

Emocionālie un jūtīgie Vēži ir īsti mājās sēdētāji, kas tiecas pēc absolūta komforta. Papildini savu mājokli ar ierāmētām ģimenes vai draugu fotogrāfijām. Savukārt no krāsām izvēlies neitrālas krāsas ar zilās krāsas piesitienu. 

Foto: CB2/Publicitātes foto

Lauva

Drāmas karalienēm un karaļiem Lauvām ir nepieciešama vieta, kas atspoguļos to unikalitāti, personīgo stilu, bet interjers būs pēc iespējas izteiksmīgāks. Šīs zīmes pārstāvjiem piestāvēs zelta, konjaka krāsas dekori un dzīvnieku ādas motīvi. 

Foto: Ikea/Publicitātes foto

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji ir maigi cilvēki ar tieksmi mūžīgi analizēt dažādas situācijas, bet vienlaikus Jaunavas ir arī izpalīdzīgi un pedantiski cilvēki. Jaunavu mājās iederēsies pelēcīgu toņu dekori ar praktiskām funkcijām, piemēram, mantu organizētāji un kastītes.

Foto: West Elm/Publicitātes foto

Svari

Sabiedriskajiem un pļāpīgajiem Svariem vislabāk patīk uzņemt savās mājās visu savu draugu loku. Svari mīl balansu un simetriju, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem katrs mājokļa stūris ir rūpīgi pārdomāts. No dekoriem šīs zīmes pārstāvjiem piestāvēs zaļo un pelēko toņu kombinācijas, piemēram, pelēki lampu abažūri un zaļi paklāji. 

Foto: Ikea/Publicitātes foto

Skorpions

Kaislīgajiem un reizēm spītīgajiem Skorpioniem patiks tumšāku krāsu gamma, tādējādi radot ap sevi telpu, kurā uzkrāt enerģiju un paslēpties. Kaislīgās zīmes pārstāvjiem, lūkojot pēc jauniem dekoriem, ir ieteicams pievērst uzmanību siltu toņu aksesuāriem, piemēram, rūsas toņiem. Tāpat Skorpioniem piestāvēs tādi spīdīgi dekori, kas radīs mazliet mistisku gaismas spēli, piemēram, metāliski lampu abažūri.   

Foto: CB2/Publicitātes foto

Strēlnieks

Enerģiskajiem un sabiedriskajiem Strēlniekiem piestāv mazliet eklektisks un māksliniecisks dizains. Šīs zīmes pārstāvji mīl iegrimt domās, filozofēt un meklēt dzīves īsto jēgu savā domu mudžeklī. Arī dekoru izvēlē lūko pēc tādiem priekšmetiem, kuros ir jaušamas šīs īpašības. Kombinē zaļo ar maigi rozā, piemēram, zaļai gultasveļai piemeklē rozīgus spilvenus vai izvēlies tumši zaļus aizkarus ar mazliet rozīgiem dienas aizkariem. No dekoriem ir vērts izvēlēties kādu drosmīgu mākslas darbu ar dziļāku nozīmi.

Foto: Anthropologie/Publicitātes foto

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji mīl klasiskas vērtības un ir pazīstami ar to disciplinētību un nopietno ārieni. Šiem cilvēkiem parasti ir tradicionālā stilā iekārtoti mājokļi, kas lieliski atspoguļo to personību. Mežāži ir tie cilvēki, kas savā mājoklī izkārto antīkas mēbeles un gleznas, tādējādi izceļot mājas tradicionālo estētiku. No dekoriem Mežāžiem piestāvēs marmora sīkumi, balti un neitrāli toņi, kas mājas iekārtojumu krasi neizmainīs. 

Foto: West Elm/Publicitātes foto

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir neatkarīgi, izdomu pilni brīvdomātāji. Šīs zīmes pārstāvji dos priekšroku modernam un mūsdienīgam dizainam. Runājot par dekoriem - Ūdensvīri ir sabiedriskas būtnes, tāpēc tiem ir nepieciešams kompanjons - augs. Izvēlies augus ar lapām un ziediem violetos toņos. 

Foto: West Elm/Publicitātes foto

Zivs 

Šīs zīmes pārstāvji ir viszinošas un sirsnīgas būtnes, kam patīk samīļoties un saritināties segā ar mīļoto cilvēku, mājdzīvnieku vai bērniem. Taču vienlaikus Zivīm ir nepieciešams laiks vienatnē, lai uzkrātu enerģiju un atkal mīlestību sniegtu citiem. Šīs zīmes pārstāvjiem piemērotākie dekori būs spilveni un segas violetos toņos - harmoniju un inteliģenci simbolizējošajā krāsā. 

Foto: Anthropologie/Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu