Malkins: Latvijas hokejisti ir nekaunīgi. Viņi nebaidās uzbrukt (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jevgeņijs Malkins
Jevgeņijs Malkins Foto: EPA/Scanpix

Latvijas hokejisti laukumā ir nekaunīgi un nebaidās uzbrukt, uzskata nākamās pretinieces Krievijas valstsvienības zvaigzne Jevgeņijs Malkins.

Pasaules čempionātā Latvijas hokejisti nākamo maču aizvadīs sestdien (sākums plkst. 13.15) pret turnīra favorīti Krieviju.

Gatavojoties meistarsacīkstēm, abas komandas aprīlī Rīgā aizvadīja pārbaudes spēles. Pirmo maču Latvija zaudēja ar 2:4, bet otrajā guva panākumu papildlaikā ar 2:1.

Tiesa, pārbaudes mačos bija krietni savādāki komandu sastāvi nekā šobrīd ir pasaules čempionātā.

"Puiši viņiem zaudēja pārbaudes spēlē Rīgā. Teica, ka viņi ir nekaunīgi un izaicinoši - nebaidās uzbrukt. Neviens mačs nav pastaiga," Malkinu citē "Sport Express".

Malkinam tika vaicāts - vai viņš daudz zina par Latvijas izlasi? Krievijas hokejists atbildēja, ka viņš zina vienīgi to, ka Latvijas izlasē spēlē Teodors Bļugers, ar kuru viņam šosezon iznāca spēlēt kopā vienā maiņā Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Pitsburgas "Penguins".

"Nē, zinu tikai Tediju Bļugeru. Gatavosimies spēlei, tad arī zināsim vairāk vārdus un uzvārdus," sacīja Malkins, kurš šajā pasaules čempionātā četros mačos vārtus nav guvis, taču veicis trīs rezultatīvas piespēles.

Pašlaik 32 gadus vecais Malkins karjeras laikā trīs reizes ar "Penguins" komandu izcīnījis Stenlija kausu - 2009., 2016. un 2017. gadā.

Savukārt pasaules čempionātos Krievijas izlases sastāvā Malkins izcīnījis sešas medaļas:

  • zelts (2012. un 2014. gadā)
  • sudrabs (2010. un 2015. gadā)
  • bronza (2005., 2007. gadā)
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu