Noklausies jauno "Rammstein" albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Rammstein"
"Rammstein" Foto: kadrs no video

Viena no visu laiku vispopulārākajām un skandalozākajām Vācijas grupām "Rammstein" 18. maijā laidusi klajā jaunu albumu, kas nosaukts grupas vārdā “Rammstein”. Albumā iekļautas vienpadsmit jaunas kompozīcijas.

Atgādinām, ka grupas 2019. gada stadionu turnejas ietvaros plānoti 30 koncerti no kuriem lielākā daļa jau ir izpārdoti un vien neliels skaits biļešu atlicis arī uz 6. augusta koncertu Rīgā, Lucavsalā

Ir pagājusi vesels gadu desmits, kopš "Rammstein" izdeva studijas ierakstu.

Rammstein
Rammstein Foto: publicitātes

Albums iesākas ar singlu “Deutschland” - deviņu minūšu garu Vācijas vēstures opusu, kura laikā vokālists Tils Lindermans (Till Lindemann) vienlaikus iejūtas teicēja un provokatora lomā, šķietami neuzkrītoši pieminot Trešo reihu, Veimāras Republiku un Hindenburgas traģēdiju tikai viņam piemītošajā manierē. Dziesmas video jau saņēmis kritiku par koķetēšana ar holokausta tēmu.

Noklausies albumu.

Pasaules slavu grupa iemantojusi ar iespaidīgiem līdz detaļām izstrādātiem un pirotehnikas elementiem bagātiem šoviem. Ikkatru koncertu caurvij nebeidzams sprādzienu un liesmu kokteilis, kurā katra nākamā dziesma grandiozitātē pārspēj nākamo.

Grupa jau uzstājusies Latvijā.

Foto: «Rammstein» ar diviem «bis» uzspridzina arēnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu