Algotais slepkava Džons Viks izrēķinās ar "Atriebējiem" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kianu Rīvss un Halle Berija filmas "Džons Viks 3" pirmizrādē
Kianu Rīvss un Halle Berija filmas "Džons Viks 3" pirmizrādē Foto: Reuters/AP/SIPA/Scanpix

«Matrikss», «Ātrums», «Lūzuma punkts» - mums nekad nav bijis šaubu, ka aktieris Kianu Rīvss (Keanu Reeves) ir viens no spilgtākajiem grāvējfilmu varoņiem, bet tieši algotā slepkavas Džona Vika tēls viņu padarīja par ikonisku personāžu, kurš var stāties vienā rindā ar spilgtākajām ekrāna leģendām kino grāvēju slavas zālē. Šonedēļ Džona Vika trešā filma «Džons Viks 3» ("John Wick: Chapter 3 – Parabellum") iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 57 miljonus dolāru, gāžot no troņa komiksu filmu "Atriebēji 4" («Avengers: Endgame»).

Filmas galvenie veidotāji ir režisors Čeds Stahelski un scenārija autors Dereks Kolstads. 

Šajā filmā Vikam jāpārtop no mednieka par medījumu. Pēc kārtējā darbiņa paveikšanas atklājas, ka viņš nogalinājis starptautiskās slepkavu ģildes biedru. Pat slepkavu vidū ir savi noteikumi. Tā nu Vika uzdevums ir izkļūt no Ņujorkas, bet viņa ceļā stājas teju visi algotņi pasaulē. Par Vika galvu izsludināta 14 miljonu atlīdzība.

Lomās: Kianu Rīvss, Halle Berija, Lourēnss Fišbērns, Marks Dakaskoss u.c.

Foto: Filmas «Džons Viks 3» pirmizrāde.

Filmas «Džons Viks 3» reklāmas rullītis.

2. vietā filma «Atriebēji: Bezgalīgais karš» («Avengers: Infinity War»), kas ceturtajā nedēļas nogalē iekasējusi 29,4 miljonus.

Kopumā visā pasaulē ieņēmumi sasnieguši 2,56 miljardus dolāru. Līdz 1. vietai - filmai "Avatars" nav tālu (2,788 miljardi).

Režisoru Džo un Entonijs Ruso filmā redzami tādi aktieri kā Skārleta Jokansone, Marks Rafalo, Pols Rads, Brī Larsone u.c.

"Atriebēji 4" («Avengers: Endgame»)
"Atriebēji 4" («Avengers: Endgame») Foto: kadrs no filmas

3. vietā pavisam tuvu ar 24,8 miljoniem režisora Roba Letermena filma "Pokemon Detective Pikachu" ("Detektīvs Pikaču").

Filmas anotācija. Stāsts sākas ar augstākā līmeņa detektīva Harija Gudmena pazušanu, un tagad viņa 21 gadu vecajam dēlam Timam ir jānoskaidro, kas īsti ir noticis. Viņam talkā nāks tēva partneris detektīvs Pikaču – asprātīgs un apburošs pokemonu slepenpolicists, kurš ir mīkla pats sev. Atskārtuši, ka viņi neizskaidrojamā veidā spēj sazināties viens ar otru, Tims un Pikaču apvieno spēkus, lai izmeklētu noslēpumaino pazušanas gadījumu.

Filmas reklāmas rullītis.

Aizkustinošās ģimenes filmas «Suņa dzīves jēga» («Dog`s Purpose») turpinājums "Suna ceļojums ("A Dog's Journey") ar 8 miljoniem numur 4. 

Top5 noslēdz komēdija "The Hustle" ("Krāpnieces") ar Annu Hetaveju un Rebelu Vilsoni galvenajās lomās. 

Anotācija. Bagātie veči dabūs trūkties, kad satiksies šīs divas rūdītās krāpnieces! Viena no viņām ir augstākās klases profesionāle, kura dod priekšroku smalkām, ilgi un rūpīgi plānotām afērām, kas nes lielus ienākumus. Viņas darbības lauks ir augstākā sabiedrība. Otra savā darbā strādā ar vienkāršām ātras peļņas shēmām. Nejaušība saved abas dāmas kopā, kad izrādās, ka viņas abas ir nolūkojušas vienu upuri – tehnoloģiju ģēniju multimiljardieri. Puisis izskatās naivs, un neviena no viņām nav gatava atteikties no šīs peļņas iespējas. Sacensības var sākties.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu