"Vingruma" Dāvis: Joprojām ir labās dienas un grūtās dienas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vingruma klubs

Tiek aizvadīta noslēdzošā Vingruma maratona nedēļa. Uzsākot šo projektu likās, ka finišs ir tik tālu, ka par to pat domāt nav vērts. Tomēr, tagad liekās, ka šie trīs mēneši ir palidojuši vēja spārniem.

Pēdējos treniņos ar vien vairāk sekoju līdzi savām spējām. Joprojām ir labās dienas un grūtās dienas, tomēr, cenšos sevi nežēlot arī dienās, kad liekās, ka kājas ir smagākas un rokas vājākas. Ir noteiktas minimālās lietas, kas ir jāizdara bez atkāpēm. Tas arī ir devis rezultātus. Minimālos treniņa uzdevumus jau labu laiku kā izpildu bez problēmām un dienās, kad liekās, ka ir vairāk spēka diez gan viegli aizrit arī divas stundas zālē. Tātad, Vingruma maratons, manuprāt, mani ir uzlicis uz tāda stabila ceļa pa kuru es eju.

Tomēr, ar nelielām bažām gaidu pēdējo svēršanos uz gudrajiem svariem. Lai arī pašsajūta ir ļoti laba un jūtu, ka mana izturība ir krietni augusi, gribētos, ka arī visi mērījumi ir uzlabojušies un neesmu dīvainā kārtā ticis pie lielāka tauku procenta kā uzsākot šo Vingruma maratonu. Mans ķermeņa tauku procents ir diez gan neliels, tāpēc tas mēdza pa šiem mēnešiem diez gan aktīvi staigāt uz abām pusēm. Ceru, ka uz finišu būs atkal aizgājis uz pareizo pusi, lai neizgāžos 😊

Kopumā man ir liels prieks par šo projektu. Lai arī Vingruma maratons beidzas, mans privātais maratons tikai tagad sākas un esmu apņēmies pa visam noteikti turpināt iesākto un turpināt sportot Vingruma klubā. Tātad, šis maratons man ir izdevies, jo ir licis iemīlēt sportu un padarījis to par neatņemamu daļu no manas ikdienas. Zinu, ka Vingruma klubam vēl ir tik daudz visa kā laba un interesanta ko man dot. Un esmu sajuties pa tiešām piederīgs šim klubam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu