Mairis Briedis sašutis – kā brauciens ar taksi no lidostas līdz centram var maksāt 56 eiro? (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Tāpat kā daudzi citi rīdzinieki un pilsētas viesi, policists un bokseris Mairis Briedis saskāries ar to, ka taksometrs no lidostas «Rīga» izmaksā daudz vairāk nekā ierasts.

Savos īsajos stāstos sociālajā tīklā “Instagram” viņš dalījies ar drauga foto, kurā redzams, ka viņa brauciens ar taksi Rīgā izmaksājis vairāk nekā 50 eiro.

“Lieliska reklāma pilsētai – sparinga partneris, ielidojot Rīgā, par taksi no lidostas līdz centram samaksāja 56,41 eiro! Paldies par sakārtotu nozari, Satiksmes ministrija,” komentēja sportists.

Foto: Ekrānuzņēmums

Brieža menedžeris Raimonds Zeps portālam TVNET pastāstīja, ka sparinga partneris iekāpis taksometrā, kas atradās pirmais rindā. Taksometru vadīja sieviete, kura viņu nogādāja centrā par neadekvātu summu.

"Mums ir jāsedz sparinga partnera izdevumi. Kad viņš deva mums čeku, bijām pārsteigti. Pa telefonu vēl runājām, ka summai vajadzētu būt kādiem 20 eiro," pastāstīja Zeps.

Sparingpartneris lidoja no Lielbritānijas. Kā norādīja menedžeris, bokseris laikam nepadomāja par valūtas kursu - cik ir viens eiro attiecībā pret britu mārciņu.

Kā jau ziņots, pēc daudziem šāda veida incidentiem Edgars Rinkēvičs (V) nosūtījis vēstuli vairākām atbildīgajām valsts institūcijām, aicinot risināt «taksometru jautājumu» Rīgas lidostā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu