Vingruma maratona 6. sezona iesoļojusi finiša taisnē! BALSO par savu favorītu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vingruma klubs, TVNET

Tagad laiks ir sarosīties lasītajiem un projekta sekotājiem, balsošana par Vingruma maratona dalībniekiem ir sākusies! BALSO TE!

3 mēnešus 5 projekta dalībnieki sekoja Vingruma kluba treneru norādēm, ievēroja veselīgus uztura paradumus un visādi citādi izaicināja sevi kļūt stiprākiem un veselīgākiem!

Tad nu, lūk, Vingruma maratona mentora Normunda Rozenšteina kopsavilkums par katru no projekta dalībniekiem un to sasniegtajiem rezultātiem:

“Šī gada dalībniekus vieno vēlme izprast uztura un fizisko aktivitāšu kopsakarības savas fiziskās formas uzlabošanā. Tik daudz jautājumu citugad nenācās uzklausīt. Slavējami ir visi maratonisti! Ar jautājumiem un atbilžu meklējumiem, rakstot publiskās dienasgrāmatas, viņi ir palīdzējuši gan sev, gan lasītājiem, iedrošinājuši rīcībai vai vismaz pārdomām. Malači!

Foto: Vingruma klubs

Ieva un Inga, līdz maratona izskaņai būs apsteigušas visas prognozes. Nomesto kilogramu skaits būs 15 un vairāk. Jāpiemin, ka sākuma svars abām dāmām gan bija iespaidīgs - 120 un 112. Nostrādāja ideāli sabalansēts treniņu darbs, uztura korekcija, neaizmirstot par darbiem un arī priekiem! Lielisks sniegums un ieguldījums savā veselībā!

Foto: Vingruma klubs

Elīnai, šķiet, nedaudz patraucēja kāda sena traumiņa, bet rezultāts ir labs. Tauciņi nokausēti par 4 kilogramiem, un možums pavairots jūtami. Pieredze iegūta, jāturpina sava ceļa meklēšana mērķu īstenošanai.

Foto: Vingruma klubs

Līva uzrāda teicamu degsmi tikt galā ar visiem izaicinājumiem. Un rezultāts ir lielisks! Nokausēti 7 kilogrami un nav atstātas novārtā visas citas aktivitātes. Vienkārši malace!

Foto: Vingruma klubs

Dāvis – mūsu pavārmākslas meistars maratona laikā būs kļuvis par aizrautīgu sportotāju. Cik kilometri noskrieti, kā ķermenis izvingrināts. Rīta agrā celšanās pat apgūta. Saprotu, ka Dāvis pilnīgi ir gatavs kādai Rīgas maratona distancei, un skries to šogad!

Foto: Vingruma klubs

Teicami rezultāti!”

Dalībnieks, kurš saņems visvairāk balsis, savā īpašumā iegūs gada abonementu sportošanai Vingruma klubā! 

Balsošana būs aktīva vienu nedēļu - līdz 27.05. plkst. 15:00.

BALSO TE!

AR DALĪBNIEKU DIENASGRĀMATĀM VISA PROJEKTA LAIKĀ VARI IEPAZĪTIES TE!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu