"Aarzemnieku" Jorens uzsāk solo karjeru un velta dziesmu trīsdesmitgadniekiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Mūziķis un dziedātājs Jorens Šteinhauers (Jöran Steinhauer) sācis solo karjeru un nule publicējis savu jauno singlu “Pāri trīsdesmit”. Kompozīcija ir mūziķa atskats uz dzīvi un atmiņas no viņa pirmā brauciena uz Latviju. 

"Pāri trīsdesmit" ļauj ikvienam ieklausīties sevī - kas ir bijis un kas mūs sagaida priekšā. Katram no mums reiz pienāk mirklis, kad aizdomājamies par vecumu un nereti šīs domas iet roku rokā ar satraukuma sajūtu. Šo dziesmu pilnīgi noteikti sev piemērīt var cilvēki visos vecumos, ne tikai tie, kuriem paliek 30.

Parasti Jorens cilvēkiem asociējas ar sirsnīgo dziesmu par Latiņu, dalību Eirovīzijā, koncertējot atraktīvajā grupā “Aarzemnieki”, kā savējais, vai arī tas vācietis, kurš runā latviski. Mazāk zināms fakts, ka pēdējos pāris gadus mūziķis veltījis laiku brīvībai izpausties pašam, meklējot savu radošo ceļu muzikālajā pasaulē. Šis meklējumu ceļš bijis veiksmīgs un atvedis līdz viņa pirmajam solo albumam, kas tiks publicēts jau šogad. Visas dziesmas būs latviešu valodā, atspoguļojot Jorena piedzīvojumus, iespaidus un emocijas par viņa sirdij tuvo zemi - Latviju.

Dziesmu “Pāri trīsdesmit” producēja Gints Purgailis un Jānis Narbuts no studijas “White Wide Production”, Rīgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu