RFS centīsies atgriezties uz uzvaru takas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Mārtiņš Sīlis, FK Liepāja

Kopvērtējuma līdere RFS trešdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas mačā pret "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" (ViA) centīsies pārtraukt ieilgušo neveiksmju joslu.

Abu komandu duelis stadionā "Arkādija" sāksies plkst.19.45, bet to tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

RFS šobrīd zaudējusi drošo pārsvaru kopvērtējuma vadībā, jo tā pie uzvaras nav tikusi jau piecās spēlēs pēc kārtas, turklāt pēdējie četri mači noslēgušies ar neizšķirtu.

Tikmēr "Valmiera Glass"/ViA komanda Tamaza Pertijas vadībā demonstrē solīdu sniegumu, kas kopvērtējuma tabulā ļauj atrasties necerēti augstajā trešajā vietā.

Šo vienību pirmajā tikšanās reizē aprīlī RFS viesos guva uzvaru ar 2:0.

Tas gan būs šīs dienas otrais mačs, jo vispirms plkst.18 "Daugavpils" uzņems "Ventspils" futbolistus, kuri arī netiek ārā no neveiksmju joslas.

Ventspilnieki arī nav guvuši uzvaras piecās spēlēs pēc kārtas, kas licis nomainīt galveno treneri, bet pa šo laiku trīs reizes spēlēts neizšķirti un divreiz zaudēts. Tikmēr "Daugavpils" pēdējo sešu maču laikā guvusi četras uzvaras.

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē Ventspilī duelis noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

Otrdien Jūrmalas "Spartaks" viesos ar 3:0 uzvarēja "Jelgavu", bet "Liepāja" arī izbraukumā ar 2:1 apspēlēja "Metta" komandu. Šo kārtu izlaiž čempione "Riga".

Ar 12 spēlēs gūtiem 25 punktiem virslīgas vadībā šobrīd ir RFS un "Riga", bet trešā ar 18 punktiem 11 cīņās ir "Valmiera Glass"/ViA. Tālāk ar 16 punktiem seko "Daugavpils" un "Spartaks", kam ir jau 12 mači.

Aiz pirmā piecinieka 14 punktiem ir "Ventspils" un "Liepāja", bet astoto vietu ar 13 punktiem ieņem "Jelgavas" futbolisti, kamēr turnīra tabulu ar desmit punktiem noslēdz "Metta".

Šosezon virslīgā startē deviņas komandas, kas ir par vienu vairāk nekā pērn, līdz ar to viena vienība izlaiž konkrēto kārtu. Plānojams, ka nākamajā sezonā virslīgā startēs desmit vienības.

Sezona noslēgsies 9.novembrī.

Sākot ar šo sezonu, par turnīra ģenerālsponsoru kļuvis uzņēmumu grupa "Optibet". Jaunais sadarbības līgums starp biedrību "Latvijas Futbola virslīga" un "Optibet Sporta bārs" noslēgts uz turpmāko divu sezonu periodu. Tāpat turnīram ir jauna vizuālā identitāte.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi kluba vēsturē par čempioni kļuva "Riga" komanda, aiz sevis atstājot "Ventspils" vienību, bet trešā bija RFS.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu