Policija vērtēs EP deputāta kandidāta Žuravļova aģitācijas video (16)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Juris Žuravļovs
Juris Žuravļovs Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Valsts policija (VP) vērtēs internetā izplatīto video, kurā partijas "Jaunā saskaņa" Eiropas parlamenta deputāta kandidāts, uzņēmējs Juris Žuravļovs aicinot balsot par savu partiju, dižojas ar Kalašņikova triecienšautenei līdzīgu priekšmetu, apliecināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Partiju apvienības "Jaunā saskaņa" kandidātu saraksta līderis ir AS "Marika" valdes priekšsēdētājs Žuravļovs. Internetā ievietotajā video redzams, ka Žuravļovam mugurā ir krekls, uz kura ir attēlots Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Pie krekla viņš piespraudis Georga lentīti, bet ap kaklu apsējis kaklasaiti ASV karoga krāsās.

"Augstāko Radu (Ukrainas parlamentu) atlaida. Tagad ir pienākusi kārta Eiroparlamentam, kārta mainīt Eiroparlamentu," video norāda Žuravļovs.

Tālāk viņš aicina 25.maijā balsot par sevis pārstāvēto sarakstu.

Uzrunu pavada Žuravļova veiktie sitieni pa galdu ar stilizētu viduslaiku sitamo ieroci "morgenšternu". Tāpat Žuravļovs no galda apakšas izņēmis Kalašņikova triecienšautenei līdzīgu priekšmetu un vairākkārt tam pārvelk aizslēgu.

Jaunākā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) informācija liecina, ka "Jaunā saskaņa" priekšvēlēšanu aģitācijā oficiāli līdz šim nav iztērējusi ne centa.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu