"Carnival Youth", Evija Vēbere u.c. ar savu dziedājumu priecēs siguldiešus

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Siguldas svētkos uzstāsies "Carnival Youth", ansis, Evija Vēbere un citi mūziķi, informē pašvaldības aģentūras "Siguldas Attīstības aģentūra" direktore Laura Skrodele.

Siguldas svētku pirmo dienu 31. maijā noslēgs grupa "Carnival Youth" ar koncertu Siguldas Svētku laukumā plkst.22. Svētku pirmās dienas koncertā no plkst.18 Svētku laukumā uzstāsies tādi mākslinieki kā Evija Vēbere, grupa "Kautkaili", ansis, Pionieris, "Punkts uz i", Pēteris Upelnieks un citi mūziķi no hiphopa apvienībām "Kreisais krasts" un "Kontraflovs". Viņa arī piebilda, ka pirmās dienas vakarā būs iespējams baudīt gaisa balonu šovu.

Kā norādīja Skrodele, svētku otrajā dienā varēs dzirdēt orķestra uzstāšanos, baudīt svētku restorāna radītos ēdienus, kā arī doties gājienā uz Svētku laukumu, kur varēs redzēt Valtera Krauzes vadītu koncertprogrammu "Ko mīl siguldietis" ar Latvijā zināmu cilvēku piedalīšanos.

Pēc koncerta gaidāma svētku balle ar Ivo Grīsniņa-Grīšļa muzikālo apvienību, kā arī gaisa balonu un degļu šovs.

Skrodele atzīmēja, ka svētku noslēdzošajā dienā, 2. jūnijā, Siguldas pils kompleksā notiks aktivitātes bērniem un jauniešiem, bet bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" varēs baudīt deju kolektīva "Vizbulīte" koncertu "Nošvīkst mani goda svārki, pār pagalmu pārejot".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu