Burovs pērn gandrīz par 14 000 eiro konsultējis "Rīgas mežus" (15)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas vicemērs Oļegs Burovs (GKR)
Rīgas vicemērs Oļegs Burovs (GKR) Foto: LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR) aizvadītajā gadā nopelnījis gandrīz 14 000 eiro par konsultāciju sniegšanu drošības jautājumos pašvaldības uzņēmumam "Rīgas meži", liecina Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Kopējie Burova ieņēmumi pērn bijuši vairāk nekā 65 500 eiro. 33 969 eiro Burovs nopelnījis par darbu pašvaldībā, 17 803 eiro - par padomes locekļa darbu Rīgas starptautiskajā autoostā un vēl 13 753 eiro - par drošības konsultanta amata ieņemšanu "Rīgas mežos".

Burovs aģentūrai LETA skaidroja, ka atalgojumu saņēmis par Mežaparka Lielās estrādes atjaunošanas darbu uzraudzīšanu. "Kļūstot par domes deputātu un atstājot amatu Īpašuma departamentā, es vienalga strādāju kā pasūtītāju pārstāvis šajā projektā. Regulāri tikos ar projektētājiem, arhitektiem, būvdarbu veicējiem un rezultātā estrādi nodevām ekspluatācijā laikus, kā bija solīts," sacīja politiķis.

Viņš norādīja, ka projekta vadību nodrošina joprojām, taču kopš kļuvis par domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju, atalgojumu par to vairs nesaņem.

Deklarācijā norādīts, ka Burovam pieder vērtspapīri 30 728 eiro apmērā un 2014. gada "BMW X5" automašīna. Deklarācijā nav norādīts neviens viņam piederošs īpašums.

Domes vadītājs reģistrējis arī bezskaidras naudas uzkrājumus 57 000 eiro apmērā un parādsaistības 2301 eiro apmērā.

2018. gadā Burovs izsniedzis arī aizdevumu 50 000 eiro apmērā.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu