Tapis jauns uzvedums, kurā stāstīs par apreibinošo vielu lietošanas iemesliem

CopyDraugiem X Whatsapp
"Brīvības garša"
"Brīvības garša" Foto: Ieva Kauliņa

"Dirty Deal Teatro" jaunā teātra uzvedumā "Brīvības garša" stāstīs par apreibinošo vielu lietošanas motīviem, informē "Dirty Deal Teatro" pārstāve Māra Uzuliņa.

Viņa pauda, ka izrāde ir par cilvēkiem, kuri mēģina "izkrāsot savu ikdienu ar dažādām vielām un nebijušām sajūtām". Uzuliņa arī atklāja, ka izrāde tapusi balstoties uz radošās komandas un viņu līdzcilvēku pieredzēto.

"Ar šī darba palīdzību vēlamies skatītājiem sniegt iespēju ar zināmu devu humora, veselīgas kritikas un bez "pirksta kratīšanas" paskatīties pašiem uz sevi no malas,"

par savu izrādi stāstīja režisors Ģirts Šolis.

Ģirts Šolis
Ģirts Šolis Foto: no personiskā arhīva

Viņš arī minēja, ka iemesls šīs izrādes izveidei ir tas, ka par apreibinošo vielu lietošanas negatīvo ietekmi tiek runāts daudz, bet par iemesliem, kādēļ tās tiek lietotas, - salīdzinoši maz.

Izrādes radošo komandu veido režisors Ģirts Šolis, scenogrāfe Ieva Kauliņa, gaismu mākslinieks Lauris Johansons, aktieri - Elizabete Skrastiņa, Matīss Budovskis, Mārtiņš Gailis, Agris Krapivņickis, Matīss Millers, Jēkabs Reinis un Māris Skrodis.

Tuvākās izrādes "Brīvības garša" būs skatāmas 13. jūnijā un 16. jūnijā plkst.19 "Dirty Deal Teatro", Talsu ielā 1, Āgenskalnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu