Slēptākā sievietes erogēnā zona - to nezina lielākā daļa vīriešu! (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Vīrietim, kurš ir labs mīlnieks un kuram sievietes bauda primāri ir vissvarīgākais seksā, šī informācija būs ļoti noderīga! Pārsteidz savu partneri...

"Visapbrīnojamākais ir tas, ka, izpildot šo tehniku, partneris nepieskaras un pat neskatās ne uz vienu no oficiāli zināmajām sievietes erogēnajām zonām," par šo noslēpumaino zonu sāk stāstīt seksuālo attiecību eksperts, vairāku grāmatu autors un seksa tehniku treneris Alekss Mejs.

"Respektīvi, šai ķermeņa zonai nav saistības ar sievietes vietiņām, ar kuru palīdzību vīrietis ar mazu seksuālās dzīves pieredzi mēģina uzbudināt sievieti. Piemēram, krūtsgalu raustīšana, ātra kājstarpes masēšana utt. Nē, šoreiz nepavisam nav stāsts par to."

Par ko tad mums mēģina pastāstīt seksa tehnikas eksperts? Izrādās, stāsts ir par sievietes rokām.

Foto: kadrs no video

"Mēs tagad runājam par ķermeņa zonu starp sievietes rokas pirkstiem. To pirkstu ādas daļu, kas nav pirksta virspusē, bet vairāk sānos - pirkstu starpās," atklāj Alekss Mejs. 

Lai pareizi aiztiktu šo zonu, ir jāzina arī sava tehnika: "Te vajag strādāt ar rādītāja vai vidējā pirksta pašiem pirkstu galiņiem. Tas jādara ļoti, ļoti lēni - var šķist, ka tūlīt pat aizmigsiet. Tam jānotiek maigi, un pakāpeniski jāmasē visas pirkstu starpas. Ja noturēsieties un izpildīsiet to vienmērīgi un maigi - rezultāts garantēts!"

Jā, it kā šķietami parasta tehnika, bet tā ir ļoti jutīga vieta, pamēģiniet - uzreiz redzēsiet, kā reaģē jūsu partnere! "Galvenais, kalibrējiet tehnikas ātrumu un maigumu," uzsver Alekss Mejs. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu