Uz lielajiem ekrāniem šausmu trilleris “Brīnumbērns”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Brīnumbērns”
“Brīnumbērns” Foto: kadrs no filmas

Šo piektdien, 24. maijā, Latvijas kinoteātros sāk izrādīt šausmu filmu “Brīnumbērns” (“Brightburn”).

Trillera sākums skatītājiem liksies pazīstams – netālu no kāda precēta pāra mājām nokrīt meteorīts, nonākot notikuma vietā, tiek atrasts zīdainis, kuru pāris nolemj adoptēt un uzaudzināt kā savu. Pēc kāda laika puisēns atklāj, ka viņam piemīt superspējas. Tieši tā sākas stāsts par pasaulē slaveno Supervaroni, kurš glābj nelaimē nonākušos.

Šausmu trillera “Brīnumbērns” režisors Deivids Jaroveskis ir nolēmis citādi, un galvenais varonis Brendons, kurš ir apveltīts ar īpašām spējām, nav vis cilvēces glābējs, bet gan ļaunuma iemiesojums.

Pastāv daudzas un dažādas teorijas, kāpēc cilvēki skatās šausmu filmas, viena no tām ir tāda, ka šis žanrs ļauj piedzīvot un izlādēt spēcīgas emocijas, kuras reālajā dzīvē tiek apslāpētas. Filmā var piedzīvot bailes, mesties notiekošajā no droša attāluma, turklāt pašam pārtraukt šo procesu līdz ar filmas beigām.

“Brīnumbērns”
“Brīnumbērns” Foto: publicitātes

Filmas kritiķi atzīmē, ka trillera “Brīnumbērns” spriedzes līmenis ir pietiekami augsts un izlīdzināts visā filmas garumā, tādā veidā sniedzot skatītājiem krietnu adrenalīna devu.

Šausmu filmas galvenā varoņa atveidotājs ir 16 gadus vecais Džeksons A. Danns, savukārt viņa aizbildņus atveido Elizabete Benksa (“Bada spēles”) un Deivids Denmens (“Loganam veicas”).

Šausmu trillera “Brīnumbērns” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu