Sergačjovs: Nav tā, ka superzvaigznes spēlētu individuāli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mihails Sergačjovs
Mihails Sergačjovs Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas hokeja izlases zvaigznes spēlē vienoti komandā, nevis individuāli katrs par sevi, uzskata valstsvienības aizsargs Mihails Sergačjovs.

Krievijas hokejisti ceturtdien pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ar rezultātu 4:3 pārspēja pagājušā gada turnīra bronzas medaļnieci ASV izlasi. Sestdien pusfinālā krieviem būs jācīnās pret Somiju, kas no turnīra izslēdza iepriekšējo divu gadu pasaules čempioni Zviedriju.

Ceturtdaļfināla mačā pret amerikāņiem Krievijas izlases rezultatīvākie spēlētāji bija Ņikita Gusevs un Sergačjovs, kuri katrs guva vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles. 

"Visi spēlē komandas labā. Nav tā, ka katra superzvaigzne spēlētu individuāli. Visi spēlē par labu tam, kas ir virsū uz krekla, - par Krieviju," pēc uzvaras ceturtdaļfinālā sacīja Sergačjovs.

"Mums ir daudzas zvaigznes un superzvaigznes, kas spēlē NHL un KHL, kā arī lielisks vārtsargs," atzīmēja Krievijas izlases aizsargs.

Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā ceturtdaļfināla maču klātienē vēroja nedaudz vairāk nekā 9000 līdzjutēju, no kuriem liela daļa bija Krievijas izlases fani.

"Noteikti jutāmies kā mājas spēlē. Paldies mūsu faniem par ierašanos mūs atbalstīt, palīdzot mums uzvarēt. Jutāmies kā mājās," pateicību pauda Sergačjovs.

Pašlaik 20 gadus vecais Sergačjovs šajā čempionātā astoņos mačos guvis vienus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Krievijas izlases aizsargs ikdienā spēlē Tampabejas "Lightning", kas šosezon bija spēcīgākā komanda NHL regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu