Stings laiž klajā albumu "My Songs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Stings
Stings Foto: publicitātes

Piektdien, 24. maijā, iznācis solomākslinieka Stinga 14. studijas albums “My Songs”, kurā iekļautas visu laiku iemīļotākās mākslinieka dziesmas jaunā skanējumā. 

Atgādinām, ka ar īpašu koncertu “Sting: My Songs” jau 10. jūnijā Stinga mūziku būs iespēja baudīt Arēnā Rīga. Tapis zināms, ka koncerta īpašais viesis būs Londonas urbānā popa māksliniece Chinchila. Pēdējās biļetes uz koncertu pieejamas “Biļešu servisa” tīklā.

Savā četrpadsmitajā studijas albumā “My Songs” Stings atgriežas pie piecpadsmit iecienītākajām grupas “The Police” un paša solo dziesmām. Mūziķis tās pārveido, mainot dziesmu skanējumu, dinamiku. “Es nepārtraukti eksperimentēju un vienmēr cenšos padarīt savas dziesmas pēc iespējas mūsdienīgākas, jo tās, manuprāt, ir labas dziesmas,” Stings komentē mūzikas izdevumam "Billboard". “Dažreiz dziesmas tiek atpazītas pēc tehnoloģijām, ar kuru palīdzību tās tika ierakstītas, - pēc to ierakstīšanas tehnikas, sintezatoru skanējuma vai bungu dārdiem. Šie elementi dziesmās atstāj laika robus, tāpēc vēlējos atsvaidzināt to skanējumu.”

Zināms, ka nākamgad Stings uzstāsies ar šo programmu Lasvegasā.

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu