"Apzinies savu soli" dokumentālā īsfilma apskatāma internetā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Apzinies savu soli”
“Apzinies savu soli” Foto: publicitātes

"Lielā Kristapa" balvas laureāta, Kaspara Alkšņa jaunā dokumentālā īsfilma “Mind Your Step” (“Apzinies savu soli”), kura nesen piedzīvoja grandiozu pirmizrādi kinoteātrī “Splendid Palace” un ir izraisījusi plašu rezonansi sabiedrībā, apskatāma trīs daļās Nila Jansona “YouTube” kanālā bez maksas. 

Autori publicē īsfilmu internetā ar mērķi, lai tās nozīmīgais vēstījums sasniedz pēc iespējas plašāku auditoriju, kura spēs apzināties un nest filmas vērtības tālāk, iedvesmojot cits citu uz dziļākām rūpēm pret mums apkārt esošo vidi.

Dokumentālā īsfilma "Mind Your Step" ir stāsts par Nila Jansona izaugsmi ārpus ekstrēmā sporta rāmjiem, kura galvenais mērķis ir iedvesmot un likt aizdomāties. Sportista personiskā saikne ar dabu ir galvenais impulss, lai radītu ko vairāk nekā ierasts un vairotu izpratni par mūsu rīcības sekām ikdienas dzīvē.

Foto: Dokumentālās īsfilmas «Mind your step» («Apzinies savu soli») pirmizrāde.

Šodien pasaulē viena no aktuālākajām tēmām, bez šaubām, ir klimata krīze. Lai gan Latvija ir viena no zaļākajām valstīm pasaulē, Nils, kā veselīga un videi draudzīga dzīvesveida entuziasts, aicina vērst uzmanību uz cilvēka radītām dabas piesārņojuma problēmām pasaulē, kā arī aizdomāties par mūsu iespējām izvēlēties videi draudzīgāku dzīvesveidu.

Lai redzētu galvu reibinošo triku sadaļu, pilno īsfilmas paku ir iespējams iegādāties digitālai lejupielādei “Sellfy” platformā. Tajā ir iekļauta dokumentālā īsfilma kopā ar triku sadaļu (30min), atsevišķi triku daļa (4.30 min) kā arī subtitri angļu un latviešu valodā.

10% no visiem projekta ienākumiem tiek ziedoti Pasaules Dabas Fondam (WWF), kas nodarbojas ar dabas aizsardzību pasaulē un sabiedrības izglītošanu, lai samazinātu dabas piesārņojumu, vairotu izpratni un saglabātu tās daudzveidību.

Vairāk par projektu mājas lapā mindyourstepmovie.com.

Skaties filmu "Youtube".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu