Nacionālās zvejniecības ražotāju organizācija aprīkojumā plāno ieguldīt € 800 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.liepajniekiem.lv

Biedrība "Nacionālās zvejniecības ražotāju organizācija" plāno ieguldīt 800 000 eiro aprīkojumā, lai palielinātu pievienoto vērtību zvejas produktiem, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot Ventspils novada Puzes pagasta Blāzmā, "Dīriņos'' līdz 2020.gada 1.jūnijam, piesaistot finansējumu Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) pasākumā "Pievienotā vērtība, produktu kvalitāte un nevēlamu nozveju izmantošana".

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka tostarp biedrība plāno iegādāties 2100 izotermiskos dubultsienu konteinerus ar vienu noslēdzošo drenāžas caurulīti, kuras garums ir 1220 milimetri, platums - 1030 milimetri, augstums - 750 milimetri, tilpums - vismaz 630 litri, bet svars - ne vairāk kā 52 kilogrami. Tāpat plānots iegādāties šo konteineru vākus.

Pretendenti savus pieteikumus attiecīgajā konkursā var iesniegt līdz 25.jūnijam.

LETA jau ziņoja, ka Nacionālās zvejniecības ražotāju organizācijai Ventspils novada Puzes pagasta Blāzmā ir uzcelta jauna zivju proteīna un eļļas rūpnīca. Jaunais ražošanas cehs nodrošina iespējas pārstrādāt zivju atkritumus jaunos produktos - zivju eļļā un miltos. Biedrība Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā un portālā kurdarbs.lv ir izsludinājusi arī vairākas vakances uz darbiem šajā ražošanas cehā, tostarp uz zivju apstrādes iekārtu operatora, strādnieka un autokrāvēja vadītāja amatiem.

Nacionālās zvejniecības ražotāju organizācija ir dibināta 2004.gadā, un tās mērķi ir zivju tirdzniecības apstākļu uzlabošana organizācijas biedriem, kā arī cenu stabilizācija, piedāvājuma koncentrācijas palielināšana, nozvejas plānu un programmu izstrāde. Tāpat Nacionālās zvejniecības ražotāju organizācija palīdz biedriem iekārtu modernizācijā un darbības veikšanā, kā arī kontrolē organizācijas biedru veicamo zvejniecību, regulē organizācijas biedru nozvejas kvotas un īsteno citus zvejniekiem svarīgus pasākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu