Mūls/Sērums uzvar otrajā Pasaules tūres posmā pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristians Sērums un Annešs Mūls
Kristians Sērums un Annešs Mūls Foto: worldtour.2018.fivb.com

Norvēģijas pludmales volejbola duets Annešs Mūls/Kristians Sērums svētdien Ķīnā izcīnīja uzvaru Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā, pie trofejas tiekot otro nedēļas nogali pēc kārtas.

Norvēģi, kuri turnīrā bija izlikti ar pirmo numuru, finālmačā ar 2-1 (14:21, 21:17, 15:12) guva virsroku pār brazīliešiem Evandru Žunioru/Brunu Šmitu, kuri bija saņēmuši desmito numuru.

Evandru ir 2017.gada pasaules čempions, bet Brunu - 2016.gada Riodežaneiro olimpisko spēļu čempions.

Pērnā gada finālsacensību uzvarētājiem un Eiropas čempioniem Mūlam/Sērumam šis ir otrais tituls sezonā.

Tikmēr cīņā par trešo vietu turnīra 12.numurs Andrē Šteins/Žeorži Vanderlejs no Brazīlijas ar 2-0 (21:17, 21:10) uzveica amerikāņus Trevoru Krebu/Trī Bournu, kuri bija izlikti ar septīto numuru.

Sieviešu turnīra finālā amerikānietes Brūka Svīta/Kerri Velša Dženingsa ar 2-0 (21:17, 21:19) pārspēja austrālietes Taliku Klensiju/Mariafi Artačo.

Jau ziņots, ka no Latvijas duetiem Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka apstājās astotdaļfinālā, bet šī turnīra kvalifikāciju nepārvarēja Mihails Samoilovs/Matīss Gabdulļins.

Savukārt Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš nav devušies uz Ķīnas posmu, jo vien pagājušajā nedēļā notika etaps citā pasaules malā - Brazīlijā, bet šajā nedēļas nogalē viņi startē Latvijas čempionāta pirmajā posmā.

Līdz ar pērnā gada septembri pludmales volejbolistiem sākusies kvalifikācija 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu