Kerbere sensacionāli "French Open" pirmajā kārtā zaudē Potapovai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Angelika Kerbere
Angelika Kerbere Foto: Reuters/ScanPix

Planētas piektā rakete sieviešu tenisā Angelika Kerbere svētdien sensacionāli cieta zaudējumu Francijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā.

Vācijas tenisiste ar 4-6, 2-6 piekāpās 18 gadus vecajai krievietei Anastasijai Potapovai, kura reitingā ir 81.pozīcijā.

Potapova ar uzbrukuma sitieniem guva 28 punktus, liedzot Kerberei ceļu uz "French Open" titulu, kuru viņa nekad vēl nav izcīnījusi. Vācietes kontā ir pārējo trīs "Grand Slam" turnīru trofejas.

Kerbere pirms Francijas atklātā čempionāta uz māla aizvadīja vien trīs spēle, šī seguma sezonā cīnoties ar gripu un potītes savainojumu.

Viegli pirmajā kārtā neklājās arī 2016.gada čempionei Garvinjei Mugurusai no Spānijas. Planētas 19.rakete pirmajā kārtā ar 5-7, 6-2, 6-2 pārspēja amerikānieti Teilori Taunsendu, kura ir ranga 96.pozīcijā.

Vīru turnīrā pirmo kārtu pārvarējis ranga sestais numurs Stefans Cicips no Grieķijas, kurš ar 6-2, 6-2, 7-6 (7:4) uzveica vācieti Maksimiliānu Martereru, kurš reitingā ir 110.pozīcijā.

Tāpat otro kārtu sasniedzis ranga 13.numurs Marins Čiličs, horvātam pirmajā mačā ar 6-3, 7-5, 6-1 pārspējot itāli Tomasu Fabiano, kurš rangā ir 98.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu