“Ņemot vērā restorāna “Zivju Lete” popularitāti, nolēmām paplašināt savu biznesu, apzinoties, ka ir svarīgi atvērt veikalu, kas ļautu klientiem restorāna sniegtās pieredzes radīt arī savās mājās. Gatavot zivis un jūras veltes mājās ir moderni, aktuāli, vienkārši un pieejami gan cenas ziņā, gan cilvēkiem ar dažādām ēdienu gatavošanas prasmēm. Veikals “Zivju Lete” nodrošinās jums visu nepieciešamo, lai pagatavotu gardus zivju ēdienus,” stāsta veikala īpašnieks Murads Juško.
“Maltītes gatavošana un baudīšana ir iespēja socializēties patiesā un nesamākslotā veidā. Neskatoties uz mūsdienu straujo dzīves ritmu, atgriežas tradicionālās vērtības, tai skaitā ēdienu gatavošana un viesu uzņemšana mājās kļūst vēl populārāka. To var novērot arī sociālo tīklu tendencēs, cilvēki labprāt dalās ne tikai ar savām bildēm no restorāniem, bet arvien vairāk ar mājās pašgatavoto maltīti. Turklāt nav mazsvarīgi, ka jūras produktu diēta ir veselīga,” viņš piebilst.
Veikalā īpaši domāts par pircēju vēlmēm un to maksimālu īstenošanu, jo prasmīgie darbinieki palīdzēs jums izvēlēties labākos jūras produktus, izskaidros, kā tos pagatavot, turklāt zivju griešana, iemarinēšana un austeru atvēršana ir iekļauta cenā.