Rīgas pilsētas centrā atvērusies paradīze zivju un jūras velšu mīļotājiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: K. Bardziņš

Veikals “Zivju Lete” nodrošina svaigāko un plašāko jūras produktu sortimentu pašā Rīgas centrā. Veikals izceļas ar vizuāli pievilcīgu un izteiksmīgu interjeru, konkurētspējīgām cenām, prasmīgu un zinošu personālu, augstākās klases apkalpošanu un īpašām iezīmēm, kas padara iepirkšanos ļoti patīkamu, piemēram, iespēju baudīt glāzi vīna, kamēr pasūtījums tiek iesaiņots.

“Ņemot vērā restorāna “Zivju Lete” popularitāti, nolēmām paplašināt savu biznesu, apzinoties, ka ir svarīgi atvērt veikalu, kas ļautu klientiem restorāna sniegtās pieredzes radīt arī savās mājās. Gatavot zivis un jūras veltes mājās ir moderni, aktuāli, vienkārši un pieejami gan cenas ziņā, gan cilvēkiem ar dažādām ēdienu gatavošanas prasmēm. Veikals “Zivju Lete” nodrošinās jums visu nepieciešamo, lai pagatavotu gardus zivju ēdienus,” stāsta veikala īpašnieks Murads Juško.

Foto: K. Bardziņš

“Maltītes gatavošana un baudīšana ir iespēja socializēties patiesā un nesamākslotā veidā. Neskatoties uz mūsdienu straujo dzīves ritmu, atgriežas tradicionālās vērtības, tai skaitā ēdienu gatavošana un viesu uzņemšana mājās kļūst vēl populārāka. To var novērot arī sociālo tīklu tendencēs, cilvēki labprāt dalās ne tikai ar savām bildēm no restorāniem, bet arvien vairāk ar mājās pašgatavoto maltīti. Turklāt nav mazsvarīgi, ka jūras produktu diēta ir veselīga,” viņš piebilst.

Foto: K. Bardziņš

Veikalā īpaši domāts par pircēju vēlmēm un to maksimālu īstenošanu, jo prasmīgie darbinieki palīdzēs jums izvēlēties labākos jūras produktus, izskaidros, kā tos pagatavot, turklāt zivju griešana, iemarinēšana un austeru atvēršana ir iekļauta cenā.

Foto: K. Bardziņš

Veikala dizains ir radīts līdzīgā stilā kā restorāns, veidojot vienotu koncepciju. Izmantoti tie paši apdares materiāli un paņēmieni, kas jau kļuvuši par daļu no “Zivju Lete” vizuālā tēla. Tā ir retro industriālā stila kombinācija ar modernu dizainu un jūras elementiem. Interjera dizaina idejas autors ir Murads Juško. Veikals lepojas ar rokām darinātām oša koka mēbelēm, ko veidojis Verners Kalacis (Vline Furniture), vintāžas lampām (Vintidž Lampa), ozolkoka mucām no Itālijas vīna darītavas.

Foto: K. Bardziņš

Noformējumā izmantoti mākslinieka Teodora Lakšēvica zīmējumi, veclaicīgi padomju ēras svari un citi vintāžas dekoratīvie elementi, kurus Murads lielākoties atradis flea-markets jeb tā saucamajos krāmu tirdziņos.

Veikals “Zivju Lete” atrodas Rīgas centrā, Dzirnavu ielā 63.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu