Luisa Kapaldi izmisuma pilnais dziedājums aizkustina britus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Luiss Kapaldi
Luiss Kapaldi Foto: publicitātes

Itāļu izcelsmes skotu dziedātāja un dziesmu rakstnieka Luisa Kapaldi (Lewis Capaldi) izmisuma pilnais dziedājums aizkustinājis britus. Viņa albums pārliecinoši iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu.

"The Official Charts Company" ziņo, ka 22 gadus vecā Kapaldi debijas albums "Divinely Uninspired To A Hellish Extent" (EMI/Universal) nedēļas griezumā pārdots 89 000 vienību.

Noklausies albumu.

Līdz ar to iepriekšējās nedēļas līderis - amerikāņu lakstīgalas Arianas Grandes albums "Thank U, Next" zaudējis līderpozīciju. 

Ariana Grande jaunajā singlā citē "Mūzikas skaņas"
Ariana Grande jaunajā singlā citē "Mūzikas skaņas" Foto: Ekrānuzņēmums

2. vietā Meta Beringera (Matt Berninger) vadītais Bruklinas roka kolektīvs «The National» ar "I Am Easy To Find" (4AD).

Savukārt viena no visu laiku vispopulārākajām un skandalozākajām Vācijas grupām "Rammstein" ar albumu "Rammstein" pirmo reizi uzlauž britu albumu top10.

Atgādinām, ka grupas 2019. gada stadionu turnejas ietvaros plānoti 30 koncerti no kuriem lielākā daļa jau ir izpārdoti un vien neliels skaits biļešu atlicis arī uz 6. augusta koncertu Rīgā, Lucavsalā

Repera Tyler, The Creator jaunā plate "Igor" (Columbia/Sony) startē 4. vietā.

Bilijas Eilišas (Billie Eilish) spilgtā debija "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" (Interscope/Universal) noslīdējusi uz 5. vietu. 

Bilija Eiliša
Bilija Eiliša Foto: publicitātes

Singlu konkurencē 1. vietā otro nedēļu pēc kārtas Eda Šīrana un Džastina Bībera kopdarbs “I Don't Care” (Asylum/Warner Music).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu