Ieva Bondare atklāj idejas, kā atraktīvi iekārtot terasi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/ieva.bondare/Tvnet

Māksliniece un politiķa Mārtiņa Bondara sieva Ieva Bondare savā Facebook profilā ir atklājusi kādu pavisam interesantu niansi, kas ir ievērojami "atdzīvinājusi" viņas terasi. Māksliniece terasi izdaiļojusi ar krāsainiem paklājiem un apvērsti  iekarinātiem puķupodiem. 

"Ieraugot draugu mājā paklāju uz terases, arī es atcerējos par trim sarullētiem ruļļiem garāžā uz sijām! Trīs bērnu istabas vilnas paklāji, no kuriem mūsu bērni jau izauguši košās krāsas dēļ! Tā kā es mīlu krāsas, tad izlēmu šogad šādi uzfrišināt savu terasi! Man nepieciešamas pārmaiņas visās telpās, arī āra terasē!" - tā savā Facebook profilā raksta māksliniece Ieva Bondare

Foto: Facebook/Ieva Bondare

Māksliniece atklāj, ka terases jau sen ir papildinājums iekštelpām. Līdz ar paklājiem uz terases Bondare savā terasē ieviesusi otrādos podus - šim dekoram iedvesmu māksliniece radusi draudzenes atsūtītā bildē no Parīzes, kur uz balkoniem pie māju sienām karājas augšpēdus piekarināti puķupodi. "No vienas tādas bildes es realizēju atkal kaut ko jaunu un esmu priecīga un laimīga! Vesels augu konsilijs lēma, kādi augi varētu augt tādā podā, un tagad man ir divas skaistas puķu lampas virs galda! Ceru, ka ar laiku saaugs un būs īsts puķu abažūrs," savā Facebook profilā idejās dalās Ieva Bondare. 

Foto: Facebook/Ieva Bondare
Foto: Facebook/Ieva Bondare
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu