Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šo savā ziņā varēs dēvēt par provokatīvu dienu, kurā tev nāksies būt īpaši apdomīgam un savaldīgam. Nav vēlams veikt apjomīgus finansiālus darījumus, kā arī pārrunas ar mazpazīstamiem partneriem.

VĒRSIS Viss būs atkarīgs no paša ieguldītā darba. Ja neslinkosi, ātri vien tiksi pie vēlamajiem rezultātiem, un priekšniecība tādā gadījumā arī neskoposies ar uzslavām. Dienas izskaņu velti savām atvasītēm.

DVĪŅI Mācēsi panākt kopīgu valodu ar apkārtējiem. Lieliskās saskarsmes spējas padarīs tevi neaizstājamu pārrunās, ar reklāmu, prezentāciju saistītos pasākumos. Šodien esi apdomīgāks tēriņos.

VĒZIS Gribēsi ieviest jaunas vēsmas attiecībās ar apkārtējiem. Kāds Vēža zīmes pārstāvis būs noskaņots visai radikālām pārmaiņām. Pielūko, lai emocijas nesāk nomākt veselo saprātu, dari visu ar apdomu!

LAUVA Esi taisnīgs un godprātīgs, ja tuvinieku starpā izcēlies strīds. Mīļotais cilvēks var izrādīt nelokāmību kādā jautājumā. Samierinies ar viņa kaprīzēm un untumiem, jo tā saglabāsi mieru savstarpējās attiecībās.

JAUNAVA Dažas norunas, plāni var nerealizēties, jo tev var pietrūkt pacietības. Jebkurš darbs prasīs augstu koncentrēšanos. Iespējams, iepazīsies ar cilvēku, kurš nākotnē palīdzēs sasniegt svarīgu mērķi.

SVARI Diena var nest negaidītus piedzīvojumus. Varbūt iepazīsies nopietnos nolūkos. Zvaigznes brīdina, ka izdevumi var pārsniegt ienākumus, ja vēlēsies pārāk izrādīties, palielīties kāda cilvēka priekšā.

SKORPIONS Vari saņemt ziņas, kuras sarežģīs attiecības ar ģimenes locekļiem. Centies neko neturēt noslēpumā, esi atklāts pret laulāto draugu! Peļņu nesīs darījumi ar nekustamo īpašumu.

STRĒLNIEKS Patiks kontaktēties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, vakarā varbūt dosies uz randiņu. Profesionālajā jomā iespējamas izmaiņas, bet nepretojies tām. Sarunās ar atvasītēm nekļūsti uzstājīgs.

MEŽĀZIS Pastāv iespēja, ka kļūsi par kādas krāpšanas upuri. Centies neiesaistīties apšaubāmos darījumos, nerīkojies ar svešu naudu un sargi pats savu maku. Vakaru pavadīsi filozofiskās pārdomās.

ŪDENSVĪRS Iespējams, savu slikto omu centīsies uzlabot, metoties savdabīgā izpriecu virpulī. Taču nekrīti galējībās, saglabā nosvērtību it visā. Esi patiesi piesardzīgs ar alkohola lietošanu.

ZIVIS Palielināsies atbildība ģimenes priekšā, radīsies nepieciešamība uzlabot materiālos apstākļus. Vakarā var pārņemt vientulības sajūta. Neļauj atvasītēm kāpt sev uz galvas, esi noteiktāks, stingrāks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu