Neparastas pārvērtības - no divstāvu busiņa par mājīgu namiņu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Mūsdienās māju var uzbūvēt teju no visa - no pudelēm, no metāla konteinera un arī no veca autobusa. Raidījumā "Amazing Spaces" kāds britu vientuļais tēvs, Adams Koljers, iegādājās divstāvu autobusu un pārveidoja par mājīgu namiņu sev un meitai. 

Piedzīvojumu meklētājs un avantūrists Adams Koljērs ir vientuļais tēvs ar pusaugu meitu - abus vieno aizraušanās ar sērfošanu un ceļošanu, tāpēc ne velti tēvs ir izvēlējies par mājām padarīt divstāvu skolas autobusu. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Adams pēc profesijas ir galdnieks, tāpēc busiņa pārveidošanu veica pats ar savām rokām, iekļaujoties 10 000 mārciņu budžetā. Lai gan busiņš nav tajā labākajā kārtībā, Adams veica tehnisko apkopi un iekārtoja tā iekšpusi tā, lai transporta līdzeklī būtu iespējams pilnvērtīgi dzīvot. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Busiņā tika izveidotas veselas trīs guļamistabas, virtuve, atpūtas zona, vannasistaba un maza viesistaba. Jāpiebilst, ka autobusa pārveidošana nevedās tik viegli - vietām transporta līdzekļa grīda bija izpuvusi, logu mitrumizolācija bija savu laiku nokalpojusi, bet siltumizolācijas autobusā tikpat kā nebija. Šos trūkumus nācās atrisināt, pirms autobusā tika sākta starpsienu iebūvēšana, komunikāciju ievilkšana un telpu iekārtošana. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Lai gan budžets ir samērā neliels, bijušajam galdniekam izdevās iekārtot autobusu bez papildu izmaksām. "Esmu bijis arī tirgotājs, tāpēc zināju, kā visu izdarīt tā, lai nevajadzētu nevienam lūgt palīdzību. Turklāt šis ir mans projekts - neviens nespētu sasniegt manu entuziasma līmeni," raidījumam "Amazing Spaces" stāsta Adams Koljērs. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu