Mūsas trasē šonedēļ pulcēsies vairāk nekā simts sportisti no visas Eiropas

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zalaiskalns Photography

Šajā nedēļas nogalē, 1. un 2. jūnijā, leģendārajā "Musa Raceland", Bauskā, norisināsies FIA Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posms. Autosporta notikums pulcēs vairāk nekā 100 sportistus no dažādām Eiropas valstīm un pat no tālās Argentīnas.

Pēc ilgāka pārtraukuma, jau otro gadu Eiropas Autokrosa sacensības noris Bauskā. Organizatori vēlas atgriezt šīs senās autosporta disciplīnas tradīcijas Latvijā. "Komandas mērķis ir ilgtermiņā atgriezt šo autosporta pasākumu Latvijā", norāda Jānis Bergs, viens no Eiropas Autokrosa čempionāta posma Latvijā organizatoriem.

"Tas brīdis ir klāt - sacensības ir tepat aiz stūra! Trase tiek gatavota jau vairāk nekā mēnesi, paralēli citas sacensības nenotiek, lai mēs varētu trasi sagatavot augstākajā līmenī priekš Eiropas labākajiem autokrosa braucējiem. Strādājam līdzīgi kā pagājušajā gadā - trases plānā būtiskas izmaiņas nav veiktas, bet esam nedaudz izmainījuši pasākuma norisi svētdien, lai pasākums neievilktos un ātrāk varētu sveikt labākos! Esam gatavi aizraujošai un jaudīgai nedēļas nogalei, un uzskatu, ka ikvienam būs ko redzēt!" saka autosportists un Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posma organizators Ivo Traubergs.

Foto: Zalaiskalns Photography

"Sākusies saspringtākā nedēļa, esam finiša taisnē, vēl pēdējās nianses, un būsim gatavi uzņemt sportistus un kopā aizvadīt lielisku nedēļas nogali Bauskā. Laikapstākļi brīvdienām pašreiz izskatās ļoti atbilstoši sacensību apmeklēšanai. Strādājam pie tā, lai visiem šīs sacensības būtu izdevušās, atklāj Jānis.

FIA Eiropas Autokrosa čempionāta otrais posms sāksies jau piektdienas (31.05.) vakarā ar grandiozu dalībnieku parādi Bauskas pilsētas centrā. Sacensību sākums un pirmā diena 1. jūnijā, sacensības turpināsies un sīvākās cīņas būs vērojamas 2. jūnijā. Pasākums noslēgsies svētdienas vakarā ar labāko apbalvošanu turpat "Musa Raceland", Bauskā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu