"Rimi" peļņa pērn pieaugusi 2,5 reizes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Mazumtirgotājs "Rimi Baltic" pagājušajā gadā strādāja ar 15,226 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,5 reizes un bija 725 390 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pērn "Rimi Baltic" turpināja sniegt vadības un konsultatīvos pakalpojums kompānijas īpašnieces Zviedrijas "Rimi Baltic" meitassabiedrībām Baltijas valstīs, kas nodarbojas ar mazumtirdzniecību un nekustamā īpašuma izveidošanu un apsaimniekošanu: Latvijā - SIA "Rimi Latvia" un SIA "Plesko Real Estate", Lietuvā - "Rimi Lietuva" un "Hakonlita", bet Igaunijā - "Rimi Eesti Food" un "Kinnisvaravalduse".

Arī turpmāk "Rimi Baltic" plāno turpināt sniegt vadības un konsultatīvos pakalpojumus Zviedrijas "Rimi Baltic" un tās meitassabiedrībām, kā arī atbalstīt tās finansiāli, ja būs nepieciešamība.

2017.gadā "Rimi Baltic" strādāja ar 13,302 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,6% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa saruka par 66% un bija 294 590 eiro.

Kompānija "Rimi Baltic" reģistrēta 2002.gada jūnijā, un tās pamatkapitāls ir 429 688 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu