Saulrieta koncerti Mārupē - otrās sezonas atklāšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga Reggae"
"Riga Reggae" Foto: publicitātes

Sākoties vasaras sezonai, katru trešdienu mārupieši un viesi no visas Latvijas pulcējas Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte, lai kopīgi sagaidītu saulrietu koncertu ciklā "Saulrietu koncerti Mārupē". Otrās sezonas pirmajā koncertā, kas norisināsies 5. jūnijā no plkst. 19.00 uz skatuves gaidāmi Latvijas mākslinieki - ansamblis "Čipsis un Dullais" un grupa "7 dēli". Atklāšanas koncertu vadīs aktieris Toms Liepājnieks.

Tāpat kā pirmajā sezonā, arī šogad kopumā plānoti četrpadsmit koncerti. Lai arī organizatori neatklāj, kādi tieši mākslinieki paredzēti, jau šobrīd zināms, ka koncertos viesosies Amerikas soula un blūza mūzikas meistars Eugene “Hideaway” Bridges kopā ar grupu "Keksi", kuriem šovasar arī plānota uzstāšanās koncertzālē "Lielais dzintars", kā arī mūsu pašmāju mūzikas grupas "Oranžās brīvdienas" un jau pagājušogad lielu koncerta apmeklētāju sajūsmu guvusī "Riga Reggae".

No māksliniekiem, kas uzstājušies pagājušajā sezonā, minami arī tādi vārdi kā "Pienvedēja piedzīvojumi", "Gapoljeri", "Keksi", "Bad Habbits", "Very Cool People", Ieva Kerēvica un Deniss Paškevics un Goran Gora. Arī aktieri Kaspars Dumburs, Varis Vētra, Andris Bērziņš, Toms Liepājnieks, Kristians Kareļins, komiķi Rūdolfs Kugrēns, Edgars Bāliņš un daudzi citi.

Arī šogad programma solās būt plaša un daudzveidīga. Konkrētā koncerta mākslinieki tiks izziņoti katras nedēļas piektdienā plkst. 13:00 JIP Mārupīte Facebook lapā.

Koncerta norises vieta paliek nemainīga - Mārupe, aktīvās atpūtas parks JIP Mārupīte

www.saulrietakoncerti.lv

Video atskats no 2018. gada koncertiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu