Laimas Vaikules festivālā uzstāsies Krievijas mūziķis Grigorijs Ļepss (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX

Latvijas dziedātājas Laimas Vaikules festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala" uzstāsies Krievijas mūziķis Grigorijs Ļepss, informēja festivāla organizatori.

Maija sākumā Lietuva paziņoja, ka ir iekļāvusi savā melnajā sarakstā pazīstamo Krievijas dziedātāju Ļepsu, pamatojoties uz aizdomām par viņa sakariem ar noziedzīgo pasauli.

"Laima Rendezvous Jūrmala" uzstāsies arī tādi Krievijas mākslinieki kā Stass Mihailovs, Valērijs Meladze, Jeļena Vaenga, Lolita, Makss Barskihs, Sergejs Lazarevs un Artūrs Pirožkovs.

Foto: Informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala"
Foto: Informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Festivālā mākslinieku pulku papildinās operdziedātāja Inese Galante, Itālijas dziedātājs Mario Biondi, Gruzijas mūziķe Nino Katamadze, grupa "Dagamba", Kubas mūziķis Roberto Kel Torres, Krievijas mūzikas grupa "Vremja I Steklo", dziedātājs Intars Busulis, Azerbaidžānas dziedātājs Emins, Ukrainas solisti "Monatik" un Aleksandrs Panajotovs, dziedātājs Jerkešs Šakejevs un Krievijas dziedātājs Sergejs Mazajevs.

Tāpat festivālā piedalīsies Ukrainas mūziķi Nastja Kamenskiha un Alekseev, krievu mūziķi Valērijs Sjutkins, Anna Aglatova un Aļbina Džanabajeva, Moldovas grupa "Sunstroke Project", kā arī vēl citi.

Laima Rendezvous Jūrmala" šogad norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā

Foto: Informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu