Kēls: Man nepatika Latvijas volejbola izlases sniegums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas volejbola izlases galvenais treneris Avo Kēls nav apmierināts ar to, kā tika iesākts pirmais un ceturtais sets mačā pret Slovākijas valstsvienību.

Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Eiropas Zelta līgas mačā latvieši trešdien sporta namā "Daugava" spraigā piecu setu cīņā piekāpās Slovākijai.

"Mani uztrauc tas, kā mēs iesākām pirmo setu, bet lielāks jautājums man rodas par ceturto setu. Es nerunāju par rezultātu uz tablo, bet par to, kā mēs izskatījāmies uz laukuma. Mēs iesākām pārāk lēni un pieļāvām daudz kļūdu - auts, "eiss", serves tīklā. Turcijā un treniņos mēs spēlējām pavisam citādāk. Šādos momentos ir jāsaprot, ka šī nav Baltijas līga, šī ir Eiropas Zelta līga," spēli komentēja vienības treneris Kēls.

Izšķirošajā, piektajā setā Latvija neizmantoja divas mačbumbas.

"Mums bija iespēja pabeigt spēli, bet diemžēl mums nedaudz pietrūka. Brīžiem likās, ka atsevišķās spēles epizodēs pietrūka psiholoģiskās sagatavošanās," izteicās Kēls.

Vēl šonedēļ Latvijas volejbolisti sestdien turpat uzņems Beļģiju.

Latvijas izlase Eiropas Zelta līgu sāka jau svētdien, kad izbraukumā trīs setos nācās piekāpties Turcijai. Tikmēr slovāki arī viesos piecos setos piekāpās Beļģijai.

Grupā vadībā ar sešiem punktiem divās spēlēs ir Turcija, kam ar trim punktiem seko Slovākija, divus punktus guvusi Beļģija, bet viens punkts ir Latvijai.

Grupas uzvarētājs kvalificēsies "Final Four" turnīram, kas notiks 21. un 22. jūnijā Tallinā, Igaunijā. Šāda līmeņa turnīrā Latvijas izlase spēlē pirmo reizi, spēkojoties ar spēcīgākajām Eiropas volejbola valstsvienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu