Katō jaunajā dziesmā pievēršas kādai tipiskai sieviešu problēmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Katō
Katō Foto: publicitātes

Gada sākumā pie pašmāju popmūzikas debesīm sākumā atturīgi, taču ar katru dienu arvien spožāk sāk iemirdzēties jauna dziedātāja ar skatuves vārdu Katō. Viņas fatālais dziedājums, kas nedaudz atgādina Lanu del Reju, gaumīgais videoklips un trāpīgie vārdi ("Es gāju par tālu, es liku lietā visu savu arsenālu") dziesmā "Es gāju par tālu" uzrunājis ne tikai klausītājus, bet arī radio profesionāļus - dziesma jau tagad ir viens no gada lielākajiem radio hitiem. Šodien jaunā dziedātāja laiž klajā jaunu dziesmu, kas ir solis optimistiskāku noskaņu virzienā. 

Katō, īstajā vārdā Anna Zankovska, kā otro singlu mums piedāvā dziesmu “Ko mani putni ēd”, kas ir vēl viens vēstnesis gaidāmajam mazalbumam jeb EP.

"Dziesma atspoguļo pavisam ikdienišķu dzīves ainiņu starp sievieti un vīrieti, kuru, visticamāk, ir piedzīvojis katrs no mums," saka pati dziedātāja. “Katrā no mums mājo savi “putni”. Reizēm cenšamies tos apspiest, līdz ar vēlmi iekļauties sabiedrībā, bet tieši iekšējās dīvainības ir tās, kas padara mūs unikālus un interesantus. Šajā dziesmā tiek akcentēta daiļā dzimuma problēma - lai arī cik pārbāzts būtu drēbju skapis, nekad nebūs ko vilkt. Mēs, sievietes, pašas apzināmies, cik tas ir absurdi, un nepārmetam, ka vīriešiem ir samērā grūti to saprast.”

Noskaties jaunās dziesmas video.

Jāpiebilst, ka dziedātājas vizuālais tēls tapis sadarbībā ar Image Art Studio un Elizabeti Džeinu Rubeni.

“Katō identitātes pamatā ir sportiskā stila ikdienas apģērbs, šā stila apģērbu komplekti ir ērti un praktiski, tiem raksturīgs ērts griezums, daudz detaļu, aizdares elementu. Tas sevī ietver variācijas gan par amerikāniskiem safari medniekiem, gan par džinsos ģērbtiem strādniekiem un atpūtniekiem. Viena no klasiskajām iezīmēm ir nebēdnīgā matu rota, kas dziedātājas matus rotā ik dienas,” stāsta Rubene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esmu satraukta - jau RĪT viņš būs klāt - singls nr. 2 ?? #komaniputniēd #katodzied

A post shared by KATŌ (@kato.dzied) on

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu