Astroloģe: Levits - Vēzis, kas "guļošos nesit" (14)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

"Prezidenta horoskopā ūdens stihijas zīmēs atrodas pieci debesu spīdekļi no desmit. Tā ka var teikt, ka tas, ko popkultūras horoskopos var izlasīt par Vēžiem un arī Skorpioniem, ir par viņu," par jaunievēlētā Latvijas prezidenta dzimšanas datiem un horoskopu "Egoistei" pastāstīja sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa. Uzzini, kāds būs mūsu nākamais prezidents!

Egils Levits dzimis 1955. gada 30. jūnijā (vecums 63 gadi)

Jaunievēlētā prezidenta dzimšanas datus lūdzām analizēt sertificētai astroloģei, žurnāla "Praktiskā Astroloģija" galvenajai redaktorei Gunai Kārkliņai:

"Valsts prezidenta Egila Levita astrokartē dominē Ūdens stihija, kas nozīmē – daudz emociju, daudz līdzjūtības plus labu intuīciju. Saule prezidenta piedzimšanas brīdī atradusies Vēža zodiaka zīmē, kas ir pluss cilvēkiem, kam jāsadarbojas ar citiem. 

Piemīt ass prāts, labi spēj orientēties situācijās un cilvēkos. Prot būt augstsirdīgs, «guļošos» nesit, ja vien nav aizskarta viņa teritorija vai tuvie cilvēki. Bet, ja arī sadusmojas, tad spēj augstsirdīgi piedot.

Egila Levita kosmogrammā (kartē, kas tiek veidota, ja nav zināms piedzimšanas pulksteņa laiks) neviena planēta neatrodas Zemes stihijas zodiaka zīmēs. Līdz ar to var pietrūkt praktiskuma un spējas «stāvēt abām kājām uz zemes». Mazliet to kompensē Saules atrašanās Vēža zīmē, kas tomēr saistās ar saimnieciskām lietām.

Arī ar savu sakņu sajūtu un Dzimtenes mīlestību. Tajā pašā laikā iekšējās pasaules rādītāja Mēness atrašanās Skorpiona zīmē norāda uz  labu intuīciju, dziļām emocijām, taču var ilgi turēt sevī aizvainojumu. 

Astrokartē maz spriedzes aspektu, kas liek domāt, ka cilvēks ir gana harmonisks un pozitīvs.

Svarīgi, ka Vēža zodiaka zīmē kopumā atrodas trīs planētas. Kā zināms, šī ir patriotu un dzimtenes aizstāvju veiksmes zīme. Tā piešķir inteliģenci un augstas komunikācijas spējas.  

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu