Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Labprāt uzņemsies līdera lomu. Nav svarīgi, vai tas notiks ģimenes lokā, vai arī izklaidēs ar draugiem. Pielūko vienīgi, lai nekļūsti pārlieku uzstājīgs, citādi nāksies dzirdēt kādu skarbāku vārdu savā virzienā.

VĒRSIS Būsi neraksturīgi sapņains un aizmāršīgs. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam, ja dodies iepirkties, neļauj iegribām diktēt tavus izdevumus. Vakarā labprāt pārrunāsi aktualitātes ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI Tev prāts nesīsies uz nedarbiem, jo ikdienišķā atpūta šķitīs pārlieku garlaicīga. Lieki piebilst, ka, ļaujoties pārlieku trakulīgiem, neapdomīgiem pasākumiem, ātri vien vari iedzīvoties problēmās.

VĒZIS Pratīsi veiksmīgi atslēgties no darba problēmām un mierīgi baudīt brīvdienu noskaņas. Ja atvasītes izrādīs vēlmi, dosies kopīgi apmeklēt izklaides pasākumus vai arī pievērsīsies sportiskām aktivitātēm.

LAUVA No vienas puses, gribēsi paslinkot, pavadīt dienu, gulšņājot dīvānā. No otras, sirds alks pēc kā radoša, mākslinieciska. Nav izslēgts, ka tieši pēcpusdienā nolemsi doties kāda kultūras pasākumu virzienā.

JAUNAVA Neļauj nelāgajai omai ietekmēt attiecības ar mājiniekiem. Ja esi pārāk uzvilkts, tad pievērsies fiziskam darbam, sporta aktivitātēm, tās ātri vien palīdzēs noņemt lieko spriedzi! Šodien atturies no alkohola.

SVARI Attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jūtama harmonija un abpusēja sapratne. Nav izslēgts, ka nolemsiet dienu pavadīt kopā. No astroloģiskā viedokļa piemērots brīdis, lai dotos romantiskā izbraucienā.

SKORPIONS Tieši draugi, paziņas noteiks tavus izklaides plānus. Būsi pateicīgs par to, ka tiec izrauts ārpus mājas, rodot iespējas smelties jautru, bezrūpīgu noskaņojumu. Vakarā vēlēsies būt kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Piemērota diena garīgām aktivitātēm, ne tik daudz fiziskai darbībai. Dodoties pie dabas, centies smelties tās enerģiju, iedvesmu turpmākajiem darbiem. Saskarsmē ar mīļoto esi pretimnākošāks.

MEŽĀZIS Apmeklējot saviesīgus pasākumus, liktenis ļaus tev izveidot veiksmīgus lietišķos kontaktus. Savā domu gājienā būsi ļoti piezemēts un tālredzīgs, kas tikai vairos tavu autoritāti citu acīs.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies apliecināt savas radošās prasmes. Kāds Ūdensvīrs tam izmantos skatuvi, cits talantus izrādīs mājinieku priekšā. Katrā ziņā diena sola jautras emocijas, izdošanos. Vienīgi esi apdomīgāks tēriņos.

ZIVIS Labvēlīga diena ceļojuma sākšanai. Ja nolem laiku pavadīt mājās, tad pievērsies saimnieciskām lietām. Saskarsmē ar otro pusīti notikumu gaita būs mainīga, pakļauta tavām garastāvokļa svārstībām.

SVĒTDIENA

AUNS Būsi lēnīgāks, gausāks nekā ierasts. Nav izslēgts, ka vakardienas izklaides šodien radīs atbilstošu pašsajūtu. Arī zvaigznes iesaka pavadīt laiku nesteidzīgā garā, ļauties klusai atpūtai ģimenes locekļu sabiedrībā.

VĒRSIS Vispirms nolemsi paveikt nepieciešamos mājas uzkopšanas darbus, taču tad noskaņojums mudinās izbaudīt ko krāšņu un nebijušu. Pat ja iecerētais prasīs vairāk līdzekļu, šoreiz nežēlosi naudu baudai.

DVĪŅI Saskarsmē ar otro pusīti no tevis brīžiem paspruks greizsirdības izpausmes. Pielūko, lai tavi pārmetumi nekļūst pagalam nepamatoti. Noteikti esi izvēlīgāks savos izteikumos!

VĒZIS Mājās notiekošais var padarīt tevi nervozu. Iespējams, atvasītes nekādi nevēlēsies klausīties tevī un otrā pusīte izrādīs samērā spītīgu, nepiekāpīgu nostāju. Varbūt šoreiz ir vērts padomāt par atpūtu vienatnē?

LAUVA Tevi neapšaubāmi interesēs sabiedriskā dzīve. Ja iespējas neļaus apmeklēt kādu koncertu, izstādi, tad nolemsi doties ciemos pie draugiem, radiniekiem. Tavs pacilātais noskaņojums uzlabos omu arī pārējiem.

JAUNAVA Zvaigznes dos tev iespēju uzlabot attiecības ar tuviniekiem, atrisināt pēdējā laikā radušās nesaskaņas. Šodien sevišķi ciešs kontakts veidosies ar atvasītēm, kuras patiesi alks tavas uzmanības.

SVARI Kļūsi noslēgts, īsti nevēlēsies dalīties savos pārdzīvojumos ar ģimenes locekļiem. Taču zvaigznes tieši iesaka izrunāties ar kādu no tuviniekiem, tas palīdzēs novelt smagumu no pleciem, sajusties labāk!

SKORPIONS Var rasties neparedzēti izdevumi mājokļa vajadzībām. Dodoties uz veikalu pēc nepieciešamā, ieklausies otrās pusītes ieteikumos, tie var izrādīties pat ļoti noderīgi!

STRĒLNIEKS Pastāv iespējas iegūt jaunas, ļoti vērtīgas zināšanas. Esot cilvēkos, tu spēsi izveidot kontaktus ar ietekmīgām personām, kuras var palīdzēt tev turpmākajam karjeras kāpumam.

MEŽĀZIS Der paklausīt draugu aicinājumam un izrauties no ikdienas rūpēm, raizēm! Labvēlīgs laiks, lai dotos pie dabas, baudītu mērenas fiziskas aktivitātes. Saskarsmē ar otro pusīti kļūsi romantiskāks.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies dalīties savā pieredzē, esot domubiedru vidē. Attiecīgi dienas plānus saistīsi ar interešu grupu saietiem, konferencēm. Šodien nodibinātie kontakti var lieti noderēt jau tuvākajā nākotnē.

ZIVIS Uztraukumus var sagādāt ģimenes locekļa veselības stāvoklis. Taču sākotnējais iespaids krasi atšķirsies no reālās būtības. Proti, problēma nebūt nebūs tik nozīmīga, kā pirmajā mirklī varētu likties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu