"Maxima Latvija" valdei pievienojies finanšu direktors Valdis Zeps

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" paplašinājis valdi, pievienojot tai finanšu direktoru Valdi Zepu, aģentūru LETA informēja "Maxima Latvija" korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris.

Viņš skaidroja, ka Zeps valdes locekļa amatā iecelts ar mērķi stiprināt "Maxima Latvija" komandu izaugsmes stratēģijas īstenošanai. Zeps valdes locekļa amata pienākumus sācis pildīt no 30.maija.

Beseris norādīja, ka līdz ar Zepa pievienošanos "Maxima Latvija" valdē ir pieci valdes locekļi. Kopā ar Zepu "Maxima Latvija" valdē ir valdes priekšsēdētājs un uzņēmuma vadītājs Andris Vilcmeiers, operacionālā vadītāja Kristīne Āboltiņa, komercdirektors Viktors Troicins un korporatīvais vadītājs Jānis Vanags.

Viņš piebilda, ka Zepa pārziņā ir uzņēmuma finanšu stratēģijas vadība, finanšu plānošanas un analīzes, kā arī grāmatvedības un informācijas tehnoloģijas jomas.

Pēc Besera teiktā, Zepam ir vairāk nekā 10 gadus ilga pieredze finanšu vadībā un darbā starptautiskā uzņēmumā. Iepriekš Zeps 11 gadus strādājis degvielas mazumtirgotājā "Circle K", ieņemot dažādus ar finanšu pārvaldību saistītus amatus, pēdējos sešus gadus vadot augstākā līmeņa finanšu vadības un kontroles jomas uzņēmuma Eiropas centrālajā birojā Oslo, Norvēģijā. Zeps ieguvis ekonomikas un biznesa vadības bakalaura grādu Rīgas Ekonomikas augstskolā (SSE Riga). "Maxima Latvija" komandai pievienojās šī gada martā.

LETA jau ziņoja, ka "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 776,624 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 5,6% un bija 21,915 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Maxima Latvija" veikalu tīklu veido četru formātu 165 tirdzniecības vietas - septiņi "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 129 "Maxima X" un pieci "MaximaExpress". Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Lincoln Land Erste".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu