Latvijas Rallijkrosa čempionātā 2.posms notiks jūnija vidū Biržos

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kā ierasts, arī šogad jūnijā, Salas novada Biržus pieskandinās motoru rūkoņa. Proti, pavisam drīz, 15. jūnijā, autotrasē “Baroni” norisināsies Latvijas Rallijkrosa čempionāta 2.posms.

4. un 5. maijā “Biķernieku” trasē Rīgā tika dots starts Latvijas Rallijkrosa čempionāta 2019.gada sezonai. Otrais posms savukārt notiks 15.jūnijā Salas novada Biržos, autotrasē “Baroni”, informēja biedrības "SKN sports" pārstāve Ieva Lapiņa.

Foto: Publicitātes foto

Provizoriski, dalībnieku vidū varēsim redzēt vairākus Latvijas autosporta pasaulē atpazīstamus braucējus. Tāpat, mūs priecēs vietējie Jēkabpils sportisti, kas sevi teicami pierādījuši kā Latvijas Rallijkrosa kausa sezonās, tā arī nu jau Latvijas Rallijkrosa čempionāta posmos iepriekšējā gadā.

Pasākuma organizatori sola, ka šo sacensību dienas aktivitāšu klāstu bagātinās ne tikai dinamiskas auto sacīkstes, bet arī citas izklaides kā lieliem, tā maziem. Starp sacensību braucieniem šogad mūs pārsteigs ne viens, bet jau divi dažādi, īpaši skatītājiem sarūpēti šovi. Par to, kas mūs pārsteigs, informācija sekos jau pavisam drīz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu