Vailders pauž apņemšanos pēc nākamās cīņas spēkoties ar Fjūriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu smagsvara bokseris Deontejs Vailders piektdien pauda apņemšanos pēc savas nākamās cīņas aizvadīt atkārtotu dueli ar slaveno britu Taisonu Fjūriju.

Planētas čempions Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā Vailders šogad rudenī plāno aizvadīt cīņu ar kubieti Luisu Ortisu, kuru viņam sarežģītā duelī izdevās pieveikt pagājušā gada martā.

"Kā jau vienmēr esmu teicis, esmu īstens čempions, tāpēc man pēc iespējas savlaicīgāk jāaizvada cīņas ar cienīgiem pretiniekiem. Ortiss ir pirmais rindā, bet pēc tam kārta būs Fjūrijam," tviterī piektdien ierakstīja Vailders. "Tomēr vispirms man jātiek galā ar Ortisu, kurš ir bīstams bokseris."

Amerikānis ar Fjūriju spēkojās pagājušā gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti. Sagaidāms, ka abu atkārtots duelis varētu notiks nākamā gada pirmajā ceturksnī.

Iepriekš sarežģījumus atkārtotu cīņu aizvadīt ātrāk izraisīja abu bokseru atšķirīgās promouteru kompānijas, kam turklāt ir sadarbība ar dažādiem televīzijas kanāliem.

Maijā 33 gadus vecais Vailders WBC titulu sekmīgi aizstāvēja pret tautieti Dominiku Brīzīli, kuru izdevās nokautēt jau pirmajā raundā.

Karjeras laikā Vailders uzvarējis 41 no 42 cīņām, 40 dueļus noslēdzot ar nokautu, bet viens mačs noslēdzies neizšķirti. Tikmēr Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 27 cīņās, 19 gadījumos to paveicot ar nokautu, un vienreiz spēkosies neizšķirti. Nākamo dueli viņš aizvadīs šī mēneša vidū, kad Lasvegasā tiksies ar mazpazīstamu vācieti Tomu Švarcu.

Iepriekš bija spekulācijas, ka Vailders varētu savu nākamo cīņu aizvadīt pret citu britu Entoniju Džošua, kuram pieder Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu