Sarri tuvojas Turīnas "Juventus" galvenā trenera amatam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Sarri
Sarri Foto: AP/LETA

Itālijas speciālists Mauricio Sarri vēloties pamest Anglijas futbola premjerlīgas komandas Londonas "Chelsea" galvenā trenera amatu, lai pārņemtu slavenā dzimtenes kluba Turīnas "Juventus" grožus, informē angļu un itāļu mediji.

Britu laikraksti sestdien ziņo, ka 60 gadus vecais Sarri piektdien ticies ar "Chelsea" kluba vadību, tai norādot, ka vēlas atstāt amatu, lai gan tajā itālis pavadījis tikai vienu sezonu un šonedēļ triumfēja UEFA Eiropas līgā, tiekot pie pirmās lielās trofejas trenera karjerā. Londonas komandas direktore Marina Granovskaja vēl apspriedīsies ar īpašnieku Romānu Abramoviču par šo speciālista vēlmi, tomēr jebkurā gadījumā "Chelsea" pieprasīšot kompensāciju no nākamās Sarri darbavietas.

Jau kādu laiku ir runas, ka Sarri varētu kļūt par jauno Itālijas flagmaņa "Juventus" galveno treneri, jo šajā amatā darbu vairs neturpinās Masimiljāno Alegri.

Itāļu mediji gan informē, ka "Juventus" vadība izskatot arī cita Anglijas kluba Totenhemas "Hotspur" galvenā trenera Maurisio Početino kandidatūru.

Sarri, kuram ir 60 gadi, par "Chelsea" galveno treneri kļuva vien pagājušā gada vasarā, kad viņš stājās tautieša Antonio Kontes vietā. Viņam padevās lielisks starts, jo komanda bija neuzvarēta 18 spēlēs pēc kārtas, tomēr treneris saņēma kritiku par saviem taktiskajiem risinājumiem un to nepielāgošanu konkrētām situācijām maču laikā.

Tikmēr "Chelsea" galvenā trenera amatā šovasar varētu stāties kluba leģenda Frenks Lempards, kurš vada Anglijas otrās līgas komandu Dārbi "County".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu