No "Saskaņas" izslēgtais Dubovs pērn "Rīgas Centrāltirgus" konsultanta amatā nopelnījis 34 856 eiro (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reinis Hofmanis

No Rīgas domes "Saskaņas" frakcijas un partijas izslēgtais domes deputāts Vitālijs Dubovs pērn kā AS "Rīgas Centrāltirgus" padomnieks (konsultants) darba algā saņēmis 34 856 eiro, liecina Dubova valsts amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu, kas iesniegta Valsts ieņēmumu dienestam.

Par darbu Rīgas domē Dubovs pērn saņēmis darba algu 12 322 eiro apmērā.

Tāpat Dubovs pērn bijis AS "Lido" drošības dienesta vadītāja vietnieks un šajā amatā darba algā saņēmis 19 193 eiro.

Dubovs pērn bijis arī Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijas loceklis, valdes loceklis biedrībā "Riga without drugs", valdes priekšsēdētājs "Arkan Sport", valdes loceklis biedrībās "Par sportisku sabiedrību" un "Voluntieris.lv", kā arī valdes loceklis Latvijas armijas veterānu asociācijā.

Dubovs valsts amatpersonas deklarācijā par pagājušo gadu deklarējis 5300 eiro skaidras naudas uzkrājumus un 4111 eiro bezskaidras naudas uzkrājumus.

Tāpat Dubovs pērn ir deklarējis 72 592 eiro parādsaistības.

Jau vēstīts, ka pēc jauna Rīgas mēra Daiņa Turlā (GKR) ievēlēšanas ir sašķēlusies partijas "Saskaņa" Rīgas domes frakcija. No frakcijas "par rupjiem pārkāpumiem" izslēgti četri biedri - Rīgas vicemērs Vadims Baraņņiks un deputāti Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs un Vitālijs Dubovs, kuri piektdien izslēgti arī no partijas kopumā.

Tas nozīmē, ka Rīgas domes valdošajai koalīcijai vairs nav 32 balsu, bet gan tikai 28 - tieši tikpat, cik opozīcijai. Viens no opozīcijas deputātiem līdz šim balsojumos gan parasti ir atbalstījis valdošās koalīcijas viedokli.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu