Latvijas volejbolistes spraigā pārbaudes mačā zaudē Dānijai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.volejbols.lv

 Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Rīgā piedzīvoja zaudējumu pārbaudes mačā.

Latvijas volejbolistes sporta namā "Daugava" ar rezultātu 2-3 (22:25, 25:20, 16:25, 25:14, 13:15) spraigā cīņā piekāpās Dānijai.

Pirmajā setā vadībā visu laiku bija Dānija, bet Latvijai neizdevās lauzt cīņas gaitu un panākt pretinieces. Savukārt otrajā setā jau bija vērojama pretēja situācija, jo mājinieces izvirzījās vadībā un tajā atradās līdz pat beigām, otro setu uzvarot ar pārliecinošu 25:20.

Tikmēr trešajā setā dānietes jau bija pilnībā atguvušās, jo viešņas jau tā vidū pārsniedza desmit punktu pārsvaru, bet šo spēles nogriezni viņas uzvarēja ar 25:16. Savukārt ceturtajā setā Latvijai atkal izdevās pilnībā mainīt cīņas ritējumu un izskaņā iegūt pat desmit punktu pārsvaru (21:11), bet setā tika gūta pārliecinoša uzvara ar 25:15.

Tādējādi šī mača liktenis tika noskaidrots izšķirošajā - piektajā - setā. Tajā komandas spēkojās līdzvērtīgi, bet neliels pārsvars visu laiku piederēja Latvijai. Tiesa, seta beigās Dānija pārņēma vadību un triumfēja ar 15:13.

Abas komandas tikās jau ceturtdien, kad Latvija arī piedzīvoja neveiksmi četros setos.

Arī šajā sezonā Latvijas sieviešu izlases galvenā trenere ir Inguna Minusa. Nākamā komandas kopā sanākšana tiek plānota uzreiz pēc Jāņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu